HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Γέμισε πάλι το Νοσοκομείο Κατερίνης με κρούσματα κορονοϊού – Δεν υπάρχουν άλλο κλίνες στην κλινική Covid – Στην Θες/νίκη πια τα βαριά περιστατικά.


Άσχημα τα νέα για την Πιερία, αφού από εγκυρότατες πηγές μάθαμε ότι η κλινική Covid που δημιουργήθηκε στο Γ. Νοσοκομείο Κατερίνης είναι πλέον γεμάτη και δεν υπάρχουν πλέον κρεβάτια.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τα «βαριά περιστατικά», εκείνα δηλαδή που χρήζουν εντατικής θεραπείας, μεταφέρονται στην γειτονική Θεσσαλονίκη, αφού οι δικές μας κλίνες της ΜΕΘ, κρατούνται ως Covid-Free για να εξυπηρετήσουν τον υπόλοιπο κόσμο.

Πάντως η γενική ομολογία των επαγγελματιών της υγείας είναι ότι σύντομα θα ξαναβρεθούμε περίπου στην ίδια κατάσταση με τον περυσινό χειμώνα, αφού στην Πρωτοβάθμια Υγεία, όπως ομολογούν όλοι, δεν έχει γίνει απολύτως καμία βελτίωση και ελάχιστες προσλήψεις, οπότε το σύστημα νοσεί (ή θα νοσήσει βαριά) πάλι φέτος, και μάλιστα πολύ σύντομα.

Αν μάλιστα θέσουν σε ισχύ και την πρόσφατη ΚΥΑ που θέλει τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς υπαλλήλους να τίθενται σε διαθεσιμότητα, τότε η κατάσταση προβλέπεται να χειροτερέψει ακόμη περισσότερο.

Ας ελπίσουμε και ας ευχηθούμε, ότι αυτά τα σενάρια τελικά δεν θα λειτουργήσουν και ότι ο χειμώνας θα είναι ηπιότερος από τον περυσινό.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια