HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η πρεμιέρα του Μπάμπη Κατόγλου στην Kapa WebTV – “Εσύ το ‘ξερες;»


Μια νέα σειρά εκπομπών ξεκίνησε εχθές το βράδυ στην Kapa WebTV, πολύ ενδιαφέρουσα, με οικοδεσπότη τον γνωστό και καταξιωμένο Κατερινιώτη ψυχίατρο κ. Χαράλαμπο (Μπάμπη για τους φίλους του) Κατόγλου με τίτλο «Εσύ το ‘ξερες;»

Η νέα αυτή εκπομπή θα μεταδίδεται ΖΩΝΤΑΝΑ (εκτός απροόπτου) κάθε Δευτέρα στις 20:00, και αντικείμενο της θα είναι να δίνει λύσεις και απαντήσεις στα καθημερινά, κοινωνικά, και ψυχολογικά προβλήματα της κοινωνίας μας!

Σας επαγγελματίας της υγείας ο κ. Κατόγλου, με την μεγάλη του εμπειρία θα προσπαθήσει να κάνει την καθημερινότητά μας ακόμη καλύτερη βοηθώντας μας να την κατανοήσουμε και να την διαχειριστούμε στον βέλτιστο βαθμό.

Τέλος ο παρουσιαστής και οικοδεσπότης της εκπομπής «Εσύ το ‘ξερες;» κ. Κατόγλου θα δίνει βήμα στους θεατές της εκπομπής, με όλους τους τεχνικά προσβάσιμους τρόπους (μηνύματα, τηλέφωνα, τηλεδιασκέψεις κ.λ.π.), και θα συζητάει μαζί τους.

Μια πρώτη γεύση της εκπομπής μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί, που είναι και η πρεμιέρα της εκπομπής «Εσύ το ‘ξερες;»:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ:

Για να ΜΗΝ χάνετε καμιά εκπομπή του κ. Μπάμπη Κατόγλου και να παίρνετε ΠΡΩΤΟΙ ειδοποιήσεις για το πότε είμαστε on air μπορείτε να κάνετε τα εξής:

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube για να παρακολουθείτε ΠΡΩΤΟΙ όλες τις εκπομπές της Kapa WebTV: https://www.youtube.com/c/KapaNea

Δείτε τις εκπομπές μας μέσα από την Kapa News στον σύνδεσμο: http://www.kapa-news.gr/ 

Δείτε τις εκπομπές μας μέσα από την Kapa WebTV στον σύνδεσμο: https://www.kapa-webtv.gr 

Κάντε like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/kapanewss/

Κάντε like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/kapawebtv

Ακολουθήστε μας στην ομάδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/groups/KapaNews

Αναζητήστε μας και ακολουθήστε μας στο Twitter: https://twitter.com/KapaNews




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια