HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κατερίνα Καινούργιου: Μάλλον δεν είμαι κατάλληλη γι’ αυτή την εκπομπή


Η Κατερίνα Καινούργιου διαφώνησε με την επιλογή της αρχισυνταξίας της εκπομπής να δείξει πλάνα από την επιστροφή της συντρόφου του Πάνου Νάτση στο σπίτι της.
Ο θάνατος του ηθοποιού Πάνου Νάτση σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί του Σαββάτου είναι για δεύτερη ημέρα πρώτο θέμα στις πρωινές εκπομπές με μαρτυρίες φίλων και συνεργατών.

Η ρεπόρτερ της «Super Κατερίνας» λοιπόν βρέθηκε έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας όπου κατοικεί η σύντροφος του ηθοποιού και έδιξε πλάνα από την επιστροφή της στο σπίτι.

Αναμενόμενα, η παρουσιάστρια βρέθηκε σε δύσκολη θέση και θέλησε να εκφράσει με έντονο τρόπο την αντίθεσή της σε όσα έβλεπε.

«Καταλαβαίνω ότι κάνουμε εκπομπή, εγώ προσωπικά δεν… Διαφωνώ με αυτό. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Από εκεί και πέρα την ευθύνη της εκπομπής την έχουμε πολλοί άνθρωποι μαζί. Τηλεοπτικά συμβαίνει. Δεν είπα ότι η συνάδερφος ήταν αγενής, ήταν πολύ ευγενική. Εγώ διαφωνώ με αυτό».

Στη συνέχεια, τα πνεύμα οξύνθηκαν και έτσι ακούσαμε την Κατερίνα Καινούργιου να απευθύνεται εμφανώς εκνευρισμένη στον συνεργάτη της, αρχισυντάκτη της εκπομπής Θέμη Μάλλη, ο οποίος, προφανώς, της μιλούσε από το ακουστικό. «Θέμη δεν θέλω να νευριάζεις από πάνω. Θέλεις να πάμε στον Βαλάντη; Να πάμε στον Βαλάντη».

Και κάποια στιγμή εξερράγη.

«Νίπτω τας χείρας μου. Δεν μπορώ να λέω τη γνώμη μου πουθενά; Να ξέρω γιατί αυτή τη στιγμή είπα ότι αυτό με στεναχώρησε. Δεν μπορώ; Δεν μπορώ να διαφωνήσω με κάτι που βλέπω; Μάλλον δεν είμαι κατάλληλη για αυτή την εκπομπή. Θέλετε να την παρουσιάσει κάποιος άλλος; Αφού επέλεξαν εμένα θα με αφήνουν να λέω τη γνώμη μου. Θα παρουσιάζω με αξιοπρέπεια, αλλά οφείλω να λέω τη γνώμη μου. Δεν μου άρεσε αυτό που είδα. Δεν μπορώ να βλέπω το πλάνο μιας κοπέλας που ήταν χρόνια με έναν άνθρωπο και πήγαν να παντρευτούν και τον έχασε» είπε σε έντονο ύφος η παρουσιάστρια.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια