HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη


“Επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της”, ανακοίνωσε πριν από λίγο στο twitter o Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Παράλληλα, ο Υπουργός εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά του, στην οικογένεια του αδικοχαμένου νεαρού. “Θέλω να εκφράσω με όλη μου την ψυχή τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Ξέρω ότι αυτό δεν απαλύνει τον πόνο των αγαπημένων του προσώπων. Τουλάχιστον, θα αποδοθεί δικαιοσύνη”, σημείωσε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Από την πρώτη στιγμή της δολοφονίας, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Εχθές το βράδυ προσήχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τρία άτομα, ως ύποπτα για συμμετοχή στη δολοφονία του 19χρονου οπαδού του Άρη, Άλκη Καμπανού.

Όπως πληροφορείται το protothema.gr, ο φερόμενος δολοφόνος του Άλκη Καμπάνου είναι 23 ετών, αλβανικής καταγωγής που διαμένει στη Θεσσαλονίκη με προσωρινή άδεια παραμονής στην Ελλάδα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον δράστη αναγνώρισαν οι φίλοι του Άλκη που βρισκόντουσαν μαζί του και δέχτηκαν και αυτοί επίθεση από τους φανατισμένους οπαδούς.


Πηγή




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια