HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Χρήστος Δρούγκας: Στα backstage του βιντεοκλίπ του νέου του τραγουδιού «Χάνομαι» που καθηλώνει (εικόνες+teaser)


Με μία δυναμική μπαλάντα, επιστρέφει δισκογραφικά, ο Χρήστος Δρούγκας. Ένας ερμηνευτής, που εδώ και χρόνια, έχει καταφέρει, μία ανοδική πορεία στον χώρο του πενταγράμμου, τόσο με τα τραγούδια του, όσο και με τις live εμφανίσεις του.
Με καταγωγή από την Κατερίνη, όπου ζει μόνιμα, και τις Τετάρτες, μαζί με μία ταλαντούχα ομάδα ερμηνευτών, προκαλούν μοναδικές στιγμές κεφιού, στον «Πολυχώρο-Κτήμα Δρούγκα» και με μία σπουδαία λαϊκή φωνή, ο Χρήστος Δρούγκας, φροντίζει, το κάθε τραγούδι του, να είναι μοναδικό.



Όπως και το νέο του, με τίτλο «Χάνομαι», που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, και πραγματικά, θα συγκινήσει, τόσο με τον στίχο και τη μουσική του, όσο και με το βιντεοκλίπ του.



Ένα τραγούδι βιωματικό, γραμμένο από τον ίδιο τον ερμηνευτή, που έχει δώσει τη ψυχή του, στους στίχους και τη μουσική, δημιουργώντας, ένα μοναδικό ερωτικό τραγούδι, για όσους «χάνονται», από το τέλος, μίας μεγάλης αγάπης. Το σενάριο του βιντεοκλίπ, που υπογράφουν ο Άγγελος Μιχαηλίδης και η Production management: KapaWebTV, είναι άκρως ευρηματικό, με σκηνές, όπως το φλεγόμενο πανάκριβο αυτοκίνητο, αλλά και το ανατρεπτικό φινάλε του, που πραγματικά, κόβουν την ανάσα!

Πάρτε μία πρώτη γεύση, από το teaser, του «Χάνομαι», που έρχεται σε λίγες μέρες, από τον Χρήστο Δρούγκα!

https://www.facebook.com/1612458423/videos/312388197535154/




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια