HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΚΑΤΕΡΙΝΗ (ρεπορτάζ): Οριστική λύση δίνει στο μακροχρόνιο πρόβλημα της λειψυδρίας του Παλ. Κεραμιδίου ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Κώστας Κουκοδήμος (φωτο+βίντεο)


Στο μακροχρόνιο πρόβλημα της λειψυδρίας της τοπικής κοινότητας του Παλαιού Κεραμιδίου φαίνεται να δίνει οριστική λύση ο Δήμος Κατερίνης με τον νέο αγωγό ύδρευσης μήκους 2 χιλιομέτρων που κατασκευάζει αυτές τις μέρες η ΔΕΥΑ Κατερίνης.

Ο αγωγός κατασκευάζεται για τη μεταφορά νερού από την υδρογεώτρηση της περιοχής, στη νέα δεξαμενή που έχει κατασκευάσει η ΔΕΥΑΚ.

Η ολοκλήρωση του έργου, αναμένεται να συμβάλλει καθοριστικά στην επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζει στην υδροδότησή της η Τοπική Κοινότητα Π. Κεραμιδίου, και σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η κατασκευή του νέου αγωγού, αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν το τέλος Μαρτίου.

Η κάμερα της Kapa News βρέθηκε σήμερα το πρωί στο σημείο και κατάφερε ν’ αποσπάσει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ δηλώσεις από τον Δήμαρχο κ. Κουκοδήμο, το μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ κ. Δημήτρη Μορφακίδη, αλλά και από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Π. Κεραμιδίου κ. Γιάννη Τάκο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια