HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η Intel και η AMD διέκοψαν την πώληση επεξεργαστών στη Ρωσία λόγω της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία


Με τη στρατιωτική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε από τη Ρωσία και την Ουκρανία με σκοπό τον τερματισμό του πολέμου της Ουκρανίας κατά των αυτονομιστών που ξεκίνησε το 2014, η αποστολή επεξεργαστών τόσο από τις κορυφαίες εταιρείες Intel όσο και από την AMD σταμάτησε προσωρινά την πώληση και την αποστολή επεξεργαστών στη Ρωσία. 

Αυτή η αναστολή της πώλησης των μεταποιητών συνδέεται με τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Ρωσία μετά την εισβολή στην Ουκρανία, από το OFAC (Γραφείο Ελέγχου Ξένων Περιουσιακών Στοιχείων). Δεδομένου ότι εταιρείες που ακολουθούν τους νόμους του ιδρύματος, όπως η AMD, ενδέχεται να μην μπορούν επίσης να πουλήσουν μάρκες στη Ρωσία, καθώς η τάση οδεύει προς τα εκεί. Αυτό θα μπορούσε να βλάψει την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων, για παράδειγμα, αλλά με πολλούς ιστότοπους καζίνο, ιστότοπους όπως το 22 Bet, θα μπορούσε να είναι ένας τρόπος για να ξεπεράσετε την κατάσταση και να συνεχίσετε να κερδίζετε κάποια επιπλέον χρήματα.

Αυτές οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Ρωσία θα πρέπει επίσης να επηρεάσουν άλλες γνωστές μάρκες στην αγορά υλικού υπολογιστών. Δεν έχει ακόμη καθοριστεί πόσο αυτό θα επηρεάσει τη διανομή chip στη Ρωσία. Αλλά το μπλοκάρισμα θα μπορούσε να επηρεάσει τα τσιπ που θα χρησιμοποιηθούν για στρατιωτική χρήση, για παράδειγμα, αυτό αρχικά.

Υπενθυμίζουμε ότι η δήλωση αυτή στάλθηκε στην Tom's Hardware, στην οποία επιβεβαίωσε τη διακοπή των πωλήσεων επεξεργαστών και από τις δύο μάρκες όπως η Intel και η AMD. Σύμφωνα με το Tom's Hardware, η εταιρεία, αν και η Intel δεν έχει σχολιάσει ακόμη, θα ετοιμάζει μια λίστα με άλλους τύπους υλικού που θα σταματήσουν προσωρινά να πωλούνται στη Ρωσία.

Θα εξακολουθεί να είναι δυνατή η αγορά καρτών γραφικών από αυτήν τη μάρκα και άλλες, αλλά καθώς εξελίσσεται η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, μπορεί ακόμη και να ανασταλεί πλήρως στην αγορά. Μπορούμε μόνο να περιμένουμε και να δούμε πώς θα κάνει η Ρωσία στο εγγύς μέλλον.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια