HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Εξαιρετική η ιδέα του Φεστιβάλ Πάρκου, αλλά μόνο η Μπέττυ Σκούφα είχε έναν καλό λόγο να πει γι’ αυτό! Οι άλλοι….


Ξεκίνησε στις 29 Απριλίου, και από την επισκεψιμότητα μέχρι στιγμής (7/5/2022) φαίνεται πως ήταν μια πολύ καλή και πετυχημένη ιδέα.

Όλοι πέρασαν από εκεί. Επισκέπτες από άλλους Νομούς, απλοί πολίτες, δημοτικοί σύμβουλοι, βουλευτές κ.λ.π. Που το ξέρουμε; Τους είδαμε με τα ίδια μας τα μάτια!!! Ωστόσο Μόνο η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπέττυ Σκούφα είχε μια καλή κουβέντα να πει!

«Ακολουθεί μη πολιτική διαφήμιση 😅😂

Καλημέρες!!

Πήγαμε κι εμείς, σαν όλα τα καλά, πολύ μικρά 😊😊 παιδιά.

Μου άρεσε. 😍😍

Ευκαιρία φίλες και φίλοι στην υπόλοιπη Ελλάδα να' ρθειτε να μας δείτε. Έχει και ποπ κόρν 😁😅

Πάρκο δεινοσαύρων.

Κατερίνη.

Υγ. Όσο για το εάν η Σκούφα στηρίζει τη δημοτική αρχή με τις φωτογραφίες της, να ξεκαθαρίσω το εξής : ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΑΚΙΑ ΤΟΥ. Κατ αποκλειστικοτητα κι απ' όπου κι αν προέρχονται 🤣🙏»

 

Η ανάρτησή της στο facebook:

Και αναρωτιόμαστε τώρα εμείς… Οι υπόλοιποι; Που είναι οι υπόλοιποι; Γιατί δεν έχουν αρθρώσει ούτε μια κουβέντα για το γεγονός; Πόσο κακό είναι να πει κανείς μια καλή κουβέντα προκειμένου να ενισχύσει μια κίνηση που εκ του αποτελέσματος φαίνεται να είναι καλή για τον τόπο;

Έτσι θα πάμε μπροστά; Έτσι θα μας πείσετε ότι θέλετε το καλό του τόπου όταν αύριο – μεθαύριο θα έλθετε να μας χτυπήσετε την πόρτα να ζητήσετε την ψήφο μας;



Διαβάστε ακόμη:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια