HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ξεκίνησαν οι ασφαλτοστρώσεις στην Κατερίνη - Πότε ολοκληρώνονται – Τι μπορούν να κάνουν οι δημότες (βίντεο)


Στους δρόμους βλέπουμε συνεχώς τον τελευταίο μήνα τα συνεργεία του Δήμου Κατερίνης. Μετά από ρεπορτάζ διαπιστώσαμε ότι ξεκίνησαν ασφαλτοστρώσεις και γενικά παρεμβάσεις βελτίωσης πεζοδρομίων και οδοστρώματος γενικά.

Μία από αυτές τις ασφαλτοστρώσεις έγινε της Τετάρτη 18 Μαΐου επι της οδού Τ. Τερζοπούλου, σε ένα σημαντικό κομμάτι της Παρθενίου Βαρδάκα, όπου βρήκαμε και τον αντιδήμαρχο κοινοτήτων και αυτεπιστασίας τεχνικών έργων κ. Γιώργο Κυριακίδη, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της Kapa News.

Ο κ. Κυριακίδης, αφού αναφέρθηκε στο θέμα των ασφαλτοστρώσεων, εξήγησε τους λόγους της αργοπορίας του έργου, που οφείλονται κυρίως στις εταιρείες εγκατάστασης οπτικών ινών, αλλά και του φυσικού αερίου. Ο κ. Κυριακίδης δήλωσε επίσης ότι η υπηρεσία του βρίσκεται συνεχώς σ’ επαγρύπνηση, με αποτέλεσμα όταν βλέπει ότι σε κάποια περιοχή της πόλης ολοκληρώνονται οι εργασίες των προαναφερόμενων εταιρειών, επεμβαίνει και αποκαθιστά το οδόστρωμα.

Τέλος ο αντιδήμαρχος, σ’ ερώτηση του δημοσιογράφου για το πως μπορούν οι δημότες να βοηθούν στην επίσπευση της διαδικασίας αυτής, έδωσε τρόπους άμεσης επικοινωνίας με τον Δήμο, ώστε όταν κάποιος δημότης αντιλαμβάνεται κάτι που ενδεχομένως έχει ξεφύγει της προσοχής της υπηρεσίας, να επικοινωνεί άμεσα με τον Δήμο και να δηλώνει το πρόβλημα ή την βλάβη που διαπιστώνει ο ίδιος.

Δείτε την δήλωση του κ. Κυριακίδη:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια