HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Χρήστος Κομπατσιάρης: “ Ευτυχώς που υπάρχει και η Μαυρίδου και βλέπουμε κανένα έργο εδώ στην Βόρεια Πιερία...”


Σε μια τυχαία συνάντηση με τον πρόεδρο του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Πιερίας, κ. Χρήστο Κομπατσιάρη, με οδήγησε εχθές το ρεπορτάζ που έκανα στον Κολινδρό για τα κεράσια (δείτε το βίντεο εδώ), μέσα απο την οποία βγήκαν πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα.

Εκείνο που ωστόσο θα δημοσιεύσω (για την ώρα) είναι μια φράση που μου έκανε πολύ εντύπωση, ακούγοντάς την δια στόματος Χρήστου Κομπατσιάρη.

Στην ερώτησή μου λοιπόν, “πως πάνε τα πράγματα εδώ στην Βόρεια Πιερία;” Η απάντηση που έλαβα απο τον κ. Κομπατσιάρη ήταν: “Ευτυχώς που έχουμε και την Σοφία τη Μαυρίδου και βλέπουμε κανένα έργο εδώ στην Βόρεια Πιερία...”

Φράση που πραγματικά μου έκανε εντύπωση (όπως και σε σας φαντάζομαι), και γι' αυτό την μοιράζομαι μαζί σας. Φυσικά μετά απο αυτή την απάντηση του . Κομπατσιάρη, έμεινα άφωνος και σταμάτησε η κουβέντα εκεί.

Να θυμίσω μόνο ότι πριν απο 2 περίπου μήνες ο Χρήστος Κομπατσιάρης είχε δηλώσει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην Kapa News ότι είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την διοίκηση του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού (διαβάστε εδώ). 

Τα συμπεράσματα δικά σας....


Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Τα ξακουστά κεράσια του Κολινδρού – Όλη η αλήθεια για τις φετινές τιμές τους

Βίντεο απο την παρουσίαση του info KIOSK στην Κατερίνη

O Δημήτρης Κούβελας και ο Άρης Μουσιώνης μας συστήνουν την "Πνοή Δημοκρατίας"- Οι αρχές και τα πιστεύω του κόμματος (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

O πρ. της "Πνοής Δημοκρατίας" Δημ. Κούβελας και ο Άρης Μουσιώνης απαντούν ΖΩΝΤΑΝΑ τις ερωτήσεις σας




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια