HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Είναι οριστικό! Ο Χρήστος Κομπατσιάρης θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού το 2023


Την καλημέρα μου στην παρέα! Χαμός σου λέει στον Βόρειο Δήμο της Πιερίας τον τελευταίο καιρό! Φαίνεται πως εκεί ξεκίνησε κιόλας η προεκλογική περίοδος.

Πυρετός διαβουλεύσεων, συναντήσεων και συζητήσεων γύρω από τις δημοτικές εκλογές. Οι «δελφίνοι» κάθε βράδυ και σε διαφορετικό καφενείο, στήνουν σενάρια και ψηφοδέλτια. Μέσα σ’ αυτόν τον χαμό των συζητήσεων, όλοι θέλουν τον Χρήστο Κομπατσιάρη να τον έχουν ως συνεργάτη και υποψήφιο, αφού είναι το πιο πολυσυζητημένο και αγαπητό πρόσωπο της περιοχής.

Ο ίδιος δέχεται καθημερινά «βροχή» ερωτήσεων από τους συνδημότες του: «Χρήστο, ο «τάδε» λέει στα καφενεία ότι κατεβαίνεις μαζί του…», «Χρήστο, αληθεύει αυτό που είπε εχθές στο καφενείο της Παλιόστανης ο «δείνα» ότι θα είσαι υποψήφιός του;» και άλλα τέτοια παρόμοια.

Όλη αυτή η κατάσταση είχε σαν αποτέλεσμα, να εξοργίσει τον Κομπατσιάρη και να τον κάνει ν’ ανακοινώσει εχθές αργά το βράδυ, σε κλειστό για την ώρα κύκλο ανθρώπων, ότι δεν έχει κάνει ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ συμφωνία με ΚΑΝΕΝΑΝ. Αντίθετα είναι πια αποφασισμένος να διεκδικήσει ο ίδιος την θέση του Δημάρχου στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Όλα τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν γύρω από το όνομά του είναι απλά fake news. Μάλιστα εμφανίστηκε αποφασισμένος να σταματήσει κάθε είδους τέτοιες φήμες στο εξής.

Σε επικοινωνία της Kapa News με τον κ. Κομπατσιάρη, διασταυρώσαμε το παραπάνω περιστατικό, και σ’ ερώτησή μας για το πότε θα προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις για το θέμα, μας απάντησε ότι σε προγραμματισμένο χρόνο, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, όπου θ’ ανακοινωθεί τόσο η υποψηφιότητά του όσο και πολύ ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες γύρω απ’ αυτήν.

 

Διαβάστε ακόμη...


Νέα διπλή βόμβα στον Δήμο Κατερίνης – Στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο προβλέπεται σεισμός πολλών ρίχτερ!!!

Σκληρό μπρα ντε φερ στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας για το ψηφοδέλτιο – Πυρετός διεργασιών και συγκρούσεων

ΠΙΕΡΙΑ: Μαζί με το τριώδιο άνοιξε και η εκλογολογία – Οι εκλογομάγειρες σήκωσαν μανίκια και έπιασαν δουλειά…

Το μεγάλο πρόβλημα του Κουκοδήμου για την επόμενη ημέρα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια