HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Συνέντευξη τύπου του Επιμελητηρίου Κατερίνης για την 11η ΕΒΕΠ Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας (βίντεο)


Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου στα τοπικά ΜΜΕ, προκειμένου να ενημερώσει τους Πιεριείς για την πραγματοποίηση, μετά από 2 χρόνια παύσης λόγω πανδημίας, της 11ης ΕΒΕΠ.

Στην συνέντευξη παρόντες ήταν η Αντιπεριφεριάρχης της Π.Ε. Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, αλλά και ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Κώστας Κουκοδήμος, με την ιδιότητα των συνδιοργανωτών, αφού συμμετέχουν οικονομικά σ’ αυτόν τον θεσμό που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια.

Η έκθεση είναι προγραμματισμένη για το διάστημα από 23 έως 28 Σεπτεμβρίου φέτος, ενώ ο πρόεδρος τόνισε ότι το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών που θέλουν να συμμετέχουν φέτος είναι τόσο μεγάλο που ήδη έχει καλυφθεί το 70% του χώρου, εκφράζοντας παράλληλα ότι ενδέχεται φέτος να χρειαστεί περισσότερος χώρος για να καλυφθούν οι ανάγκες της. 

Απευθυνόμενος στον Δήμαρχο ρώτησε αν θα μπορέσει να γίνει αυτή η επέκταση χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα, για να λάβει την καθησυχαστική απάντηση του κ. Κουκοδήμου ότι αν υπάρξει τέτοια ανάγκη, θα ικανοποιηθεί από μέρος του Δήμου.

Λόγω των ειδικών συνθηκών της κακοκαιρίας «Gemini” που χτυπάει την περιοχή μας σήμερα, η συνέντευξη έληξε σύντομα προκειμένου τόσο η Αντιπεριφερειάρχης, όσο και ο Δήμαρχος να γυρίσουν στα γραφεία τους προκειμένου να συντονίσουν την Πολιτική προστασία για κάθε τι που τυχόν προκύψει.

Το βίντεο με την συνέντευξη τύπου:


Δείτε ακόμη:

Ο Κώστας Κουκοδήμος ανακοίνωσε την κατασκευή εκθεσιακού κέντρου 5.500m2 στον χώρο της Εμποροπανήγυρης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια