HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Κώστας Κουκοδήμος ανακοίνωσε την κατασκευή εκθεσιακού κέντρου 5.500m2 στον χώρο της Εμποροπανήγυρης (βίντεο)


Μια ευχάριστη είδηση προέκυψε σήμερα στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το Επιμελητήριο Πιερίας και αφορούσε την 11η ΕΒΕΠ Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας, δια στόματος του Δημάρχου Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμου.

Να σημειωθεί ότι τόσο η Αντιπεριφέρεια της Π.Ε. Πιερίας, όσο και ο Δήμος Κατερίνης είναι συνδιοργανωτές της ΕΒΕΠ. 

Κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του κ. Κουκοδήμου στην συνέντευξη τύπου, ακούστηκε από τον ίδιο ότι πάρθηκε το πράσινο φως να κατατεθεί από τον Δήμο Κατερίνης προμελέτη στο Εθνικό πρόγραμμα ανάπτυξης, για την κατασκευή με ΠΡΟΚΑΤ ενός εκθεσιακού χώρου 5.500 τετραγωνικών μέτρων σκεπαστού, με πρόβλεψη για όλους τους απαιτούμενους χώρους που χρειάζεται ένας τέτοιος χώρος.

Ο Δήμαρχος κλείνοντας δήλωσε αισιόδοξος για το έργο τόσο ώστε μπορεί του χρόνου στην αντίστοιχη συνέντευξη τύπου για την 12η ΕΒΕΠ να έχει κιόλας στα χέρια του την έγκριση του έργου ώστε να προχωρήσει άμεσα στην υλοποίησή του.

Η είδηση αυτή εξέπληξε ευχάριστα τον πρόεδρο κ. Χατζηχριστοδούλου, ο οποίος στην δευτερολογία του δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ακούσαμε κάτι πολύ ευχάριστο σήμερα κ. Δήμαρχε. Επιτέλους ένα από τα αιτήματά μας ξεκίνησε να υλοποιείται και ευχόμαστε σύντομα, σε 2 – 2,5 χρόνια να έχει γίνει πραγματικότητα…»

Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης κ. Μαυρίδου ακούγοντας την παραπάνω είδηση δήλωσε ότι από την πλευρά της Π.Ε. Πιερίας, «Αν χρειαστεί, επιμεριστικά να συνδράμουμε οικονομικά στην μελέτη του έργου, γιατί πιστεύουμε ότι ο χώρος αυτός θ’ αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς, όχι μόνο για την επιχειρηματική κοινότητα αλλά και πολλές άλλες δράσεις του αγροτικού, του πρωτογενούς τομέα κ.λ.π.».

Απευθυνόμενη δε στον Δήμαρχο κ. Κουκοδήμο είπε: «Αν χρειαστεί και νομίζετε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε κ. Δήμαρχε είμαστε στην διάθεσή σας.»


Δείτε ακόμη:

Συνέντευξη τύπου του Επιμελητηρίου Κατερίνης για την 11η ΕΒΕΠ Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια