HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πώς να επιλέξετε την καλύτερη βαλίτσα για το ταξίδι σας


Η βαλίτσα μπορεί να είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να έχετε πριν πάτε ένα ταξίδι. Μαζί με μια στιβαρή χειραποσκευή, η ύπαρξη μιας απολύτως αξιόπιστης βαλίτσας θα σας εγγυηθεί την ηρεμία ενώ ταξιδεύετε. Φυσικά, δεν είναι απλώς μια τσάντα. Οτιδήποτε βάλετε μέσα σε αυτή τη βαλίτσα θα είναι τα πράγματα που μπορούν να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Μια βαλίτσα ορίζεται ως μια μορφή αποσκευών που μπορεί να διακριθεί κυρίως από το ορθογώνιο σχήμα της. Μια μεγάλη γκάμα υλικών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή βαλιτσών και αυτά τα υλικά περιλαμβάνουν πλαστικό, μέταλλο, δέρμα ή ύφασμα. Μια καλή βαλίτσα θα προστατεύσει επίσης τα πολύτιμα αντικείμενα σας από την κλοπή επειδή συνοδεύεται από κλειδαριές.

Ωστόσο, δεν είναι όλες οι βαλίτσες https://www.samsonite.gr/el-gr/eidh-taksidiou-valitses ίδιες. Πώς θα ξέρατε λοιπόν πώς να επιλέξετε την καλύτερη βαλίτσα για εσάς; Ακολουθούν μερικές από τις οδηγίες που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε μια βαλίτσα.


Μέγεθος και βάρος

Σε αντίθεση με το σακβουαγιάζ https://www.samsonite.gr/el-gr/eidh-taksidiou-sak-vouagiaz , το οποίο πρέπει να ακολουθεί αρκετούς κανονισμούς στο αεροπλάνο, τώρα έχετε μεγαλύτερη ελευθερία στην επιλογή μιας μεγάλης βαλίτσας που μπορεί εύκολα να αποθηκεύσει  όλα τα υπάρχοντά σας. Είναι πιο πρακτικό να αγοράσετε μια βαλίτσα μεγάλη, όσο το επιτρέπει ο προϋπολογισμός σας, ώστε να χωράει τόσο τις αποσκευές σας όσο και των άλλων μελών της οικογένειας.
Ωστόσο, μετά την πτήση, μπορεί να χρειαστεί να μεταφέρετε τη βαλίτσα σας ενώ αναζητάτε μέρος για να μείνετε, για παράδειγμα. Σε αυτή την περίπτωση καλό θα είναι να επιλέξετε μια βαλίτσα που θα είστε σίγουροι ότι μπορείτε να μεταφέρετε με άνεση. 


Υλικό και αντοχή

Γενικά, μπορείτε να επιλέξετε από τις τρεις κατηγορίες που αφορούν το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένη μια βαλίτσα: σκληρό, ημίμαλακο και μαλακό. Μια βαλίτσα με σκληρή όψη έχει ορθογώνιο πλαίσιο και σκληρό εξωτερικό, καθιστώντας την έναν από τους πιο ανθεκτικούς τύπους βαλιτσών στην αγορά. Είναι πολύ ιδανικό για τη μετακίνηση πολύτιμων αντικειμένων, ειδικά εκείνων που είναι εύθραυστα, επειδή μια βαλίτσα με σκληρή όψη είναι λιγότερο πιθανό να συνθλιβεί. Διατηρεί επίσης το σχήμα της ακόμα και όταν είναι γεμάτη με άλλες σακούλες. Ωστόσο, μια βαλίτσα με σκληρή όψη μπορεί να είναι βαριά ακόμα και όταν δεν έχει τίποτα μέσα.


Ο δεύτερος τύπος βαλίτσας είναι το εντελώς αντίθετο από τη βαλίτσα με σκληρή όψη. Είναι πολύ ελαφριά γιατί είναι φτιαγμένη με μαλακό εξωτερικό. Είναι ιδανική εάν πακετάρετε πράγματα που δεν είναι τόσο εύθραυστα, γιατί μεταξύ των τύπων βαλιτσών, παρέχει τη μικρότερη αντίσταση και προστασία. Είναι ιδανικό για αντικείμενα όπως ρούχα, παπούτσια και παρόμοια πράγματα.


Μια ημι-μαλακή βαλίτσα είναι πιο μαλακή από τη βαλίτσα με σκληρή όψη επειδή είναι φτιαγμένη από ύφασμα. Το ύφασμα όμως είναι πολύ ανθεκτικό και η βαλίτσα έχει σκληρό σκελετό, επομένως εξακολουθεί να είναι ιδανική για να μεταφέρετε εύθραυστα αντικείμενα. Συνδυάζει τις καλές ιδιότητες που υπάρχουν στις βαλίτσες με σκληρή και μαλακή όψη. Σε σύγκριση με τη βαλίτσα με σκληρή όψη, παραμένει αποτελεσματικά ελαφριά ακόμα και όταν έχετε ήδη συσκευάσει πράγματα μέσα.


Τροχοί και λαβή

Οι ρόδες είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της βαλίτσας, καθώς μας βοηθούν να κουβαλάμε τις αποσκευές. Αυξάνει την κινητικότητά μας και μειώνει το βάρος που πρέπει να κουβαλάμε. Ένα χερούλι είναι επίσης πολύ σημαντικό καθώς μειώνει την ένταση που πρέπει να ασκήσετε κατά τη μεταφορά των αποσκευών σας.


Πρέπει να επιλέξετε μια βαλίτσα με πολύ ανθεκτικούς, ένθετους τροχούς. Οι ένθετοι τροχοί είναι καλύτεροι από τους τροχούς που προεξέχουν από το πλάι της βαλίτσας για να μην προκαλέσουν προβλήματα στους άλλους επιβάτες. Ελέγξτε επίσης τις ράβδους χειρολαβής και βεβαιωθείτε ότι είναι ισχυρές και μπορούν να αντέξουν μεγάλο βάρος. Παρόλο που παρέχονται στους επιβάτες καρότσια για τις αποσκευές τους, μια καλή, φορητή βαλίτσα θα σας διευκολύνει στην μετακίνηση εντός και εκτός αεροδρομίου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια