HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Εκτός ελέγχου πλέον η κατάσταση με τ’ αδέσποτα στην Σφενδάμη Πιερίας – Αυτή την φορά θύμα τους ένα άλογο – Έξαλλοι οι κάτοικοι! (βίντεο)


Δύο μήνες μετά το τελευταίο μας ρεπορτάζ για το τεράστιο πρόβλημα των αδέσποτων στην Σφενδάμη Πιερίας (διαβάστε εδώ), φαίνεται πως όχι μόνο δεν άλλαξε κάτι αλλά αντιθέτως τα πράγματα εκεί πήγαν από το κακό στο χειρότερο.

Αυτή την φορά, θύμα επίθεσης των αδέσποτων ήταν ένα άλογο, που όπως ομολογεί ο ιδιοκτήτης του με λυγμούς on camera: «Ήταν μέλος της οικογένειά μου..»

Βέβαια δεν λείπουν και οι καθημερινές επιθέσεις σε κατοίκους (μικρούς και μεγάλους) του χωριού. Οι κάτοικοι δηλώνουν έξαλλοι με την αδιαφορία των υπευθύνων. Οι καταγγελίες τόσο στην αστυνομία όσο και στον Δήμο αυξάνονται.

«Θα κινηθώ νομικά κατά πάντός υπευθύνου..» δηλώνει ο κ. Γιώργος Κορδονούλης, ιδιοκτήτης του αλόγου. Ο πρόεδρος κ. Αδάμ Χαραλαμπίδης ομολογεί πως δεν υπάρχει καμία απολύτως επικοινωνία με τον Δήμο και με τους υπεύθυνους για το θέμα. «Το χωριό κινδυνεύει, και βρίσκω συνεχώς αδιαφορία…» δηλώνει στην κάμερα με απόγνωση.

Η μόνη λύση που βλέπουν πια οι κάτοικοι είναι η νομική οδός, όπως λένε μεταξύ τους.

Δείτε το νέο περιστατικό:




Δείτε ακόμη:






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια