HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


HCN: Ο πάροχος της απόλυτης ελευθερίας!


Υπερυψηλές ταχύτητες internet σε χαμηλές τιμές, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση συμβολαίου και χωρίς ρήτρες αποχώρησης!

Η HCN ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2011 στη Θεσσαλονίκη με όραμα να δημιουργήσει το δικό της οπτικό δίκτυο, ώστε να προσφέρει στους συνδρομητές της αυτό που θεωρούσε ότι λείπει από την αγορά των τηλεπικοινωνιών: Υπερύψηλές ταχύτητες internet σε χαμηλές τιμές, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση συμβολαίου και χωρίς ρήτρες αποχώρησης!

Η εξέλιξη της HCN

Ο πρώτος πάροχος FTTH (Fiber to the home) ξεκίνησε στην Καλαμαριά, με μόλις 5 υπαλλήλους και μερικές δεκάδες συνδρομητές.

Σταδιακά οι συνδρομές αυξήθηκαν ξεπερνώντας τα σύνορα του δήμου της Καλαμαριάς. Για την ώρα καλύπτει τον οριζόντιο άξονα της πόλης από ανατολικά προς δυτικά και συνεχίζει την ανάπτυξη του δικτύου προς το βόρειο τμήμα.

Παράλληλα, η HCN δραστηριοποιείται και σε άλλες πόλεις όπως το Κιλκίς και η Κατερίνη. Στο Κιλκίς έχει καλύψει το 70% της πόλης, ενώ στην Κατερίνη έχει μόλις ξεκινήσει τα έργα της.

Η πορεία της HCN

Μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια λειτουργίας, την HCN, πέρα από τους χιλιάδες οικιακούς συνδρομητές, την έχουν εμπιστευθεί οι μεγαλύτερες ομάδες της πόλης, ξενοδοχεία, internet cafe, τοπικοί τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, εμπορικά κέντρα, κινηματογράφοι και άλλων ειδών επιχειρήσεις.

Η εταιρεία HCN συνεχίζει αδιάκοπα να επενδύει στο δίκτυο της, χρηματοδοτώντας το έργο εξ ολοκλήρου μόνη της.

Συνεργασία HCN και Grid Telecoms

Η ανάγκη για ταχύτερη εξάπλωση σε άλλες πόλεις ώθησε την HCN να συνεργαστεί με την Grid telecoms φτιάχνοντας ένα δεκαετές πλάνο που περιλαμβάνει την επέκταση στη Βέροια, την Κοζάνη την Λάρισα, και τα Τρίκαλα.

Η Κοινωνική ευθύνη

Η HCN από το πρώτο έτος λειτουργίας της έδειξε την ευαισθησία και την κοινωνική προσφορά της, παρέχοντας δωρεάν ιντερνέτ σε σχολεία, πλατείες και πάρκα σε διάφορους δήμους, αλλά και σε φιλανθρωπικές δομές. Επίσης παρέχει έκπτωση σε άτομα ΑΜΕΑ και από τον επόμενο μήνα θα υπάρχει και φοιτητικό πακέτο.

Συμμετρία ταχυτήτων download και upload

Η HCN έχει καταφέρει οι ταχύτητες «ανεβάσματος» και «κατεβάσματος» να είναι συμμετρικές.

H ταχύτητα download της σύνδεσης χρησιμοποιείται όταν ο χρήστης περιηγείται σε σελίδες στο Internet, κατεβάζει αρχεία, παρακολουθεί ταινίες μέσω streaming.

Η ταχύτητα upload αφορά την αποστολή δεδομένων προς το διαδίκτυο. Σχετίζεται με το ανέβασμα φωτογραφιών στα social media, την αποστολή e-mail με επισυναπτόμενα αρχεία, κ.α.

Σε περίπτωση βίντεο κλήσης, που απαιτούνται και η ταχύτητα download και η ταχύτητα upload, η HCN πετυχαίνει το καλύτερο αποτέλεσμα!

Η άμεση σύνδεση στο δίκτυο

Οι εταιρείες παροχής internet, στην πλειονότητά τους, υποχρεώνουν σε αναμονή τους υποψήφιους χρήστες όταν δεν υπάρχει δίκτυο στην περιοχή τους. Οι διαδικασίες που απαιτούνται για τη μελέτη και την τοποθέτηση των ινών σε περιοχές που δεν είναι δικτυωμένες, είναι μια χρονοβόρα διαδικασία.

Η HCN μόνο σε αυτή την περίπτωση καθυστερεί να δώσει δίκτυο σε πελάτες. Εφόσον υπάρχει ήδη δίκτυο στην περιοχή σας, εύλογα, η ενεργοποίηση γίνεται αμέσως!

Ασφαλώς η HCN τηρεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Οι χρήστες που υπέβαλαν αίτηση σύνδεσης νωρίτερα από άλλους, προηγούνται. 

Λόγοι για να επιλέξει κάποιος την HCN

  • Υπερύψηλές ταχύτητες και ποιότητα ίντερνετ.
  • Απουσία συμβολαίου και ρήτρα αποχώρησης.
  • Δυνατότητα «παγώματος» της σύνδεσης έως και έξι μήνες (π.χ. για τις καλοκαιρινές διακοπές).
  • Συμμετρία ταχυτήτων download και upload.
  • Άμεση ανταπόκριση σε τυχόν βλάβες με εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, με τη δυνατότητα η αποκατάσταση του προβλήματος να γίνεται εντός της ίδιας ημέρας!

Τέλος, μην χάσεις την καλοκαιρινή προσφορά Summer Prime (link: https://www.hcn.gr/el/summer-prime/) της HCN που σου προσφέρει για έναν χρόνο για ένα χρόνο: 

  •  300 Mbps Download & Upload
  •  Απεριόριστα λεπτά προς σταθερά
  •  360 λεπτά προς κινητά

Mε μόλις 29,00€/μήνα, χωρίς κανένα συμβόλαιο! 

Γνωρίσετε καλύτερα την εταιρεία HCN με μια περιήγηση στον ιστότοπό της, στη σελίδα της στο facebook ή περνώντας μια βόλτα από το κατάστημα στην Κατερίνη, Ειρήνης 18.


Επισκεφθείτε την εταιρεία HCN με μια περιήγηση στον ιστότοπό της και στη σελίδα της στο facebook.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια