HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Οι «Ανθισμένες κερασιές της Πιερίας» πέρασαν την πρώτη μέρα τους στον Κολινδρό Πιερίας (φωτογραφίες)


Από τον Κολινδρό Πιερίας ξεκίνησε το ταξίδι του ΠΟΤΑΠ στις «Ανθισμένες κερασιές της Πιερίας», και όπως αποδείχθηκε στο τέλος της ημέρας, είχε μεγάλη επιτυχία!

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, τα δρώμενα ενδιαφέροντα, αλλά και η παρουσία της προέδρου του Ε.Ο.Τ. κ. Άντελας Γερέκου ήταν τα στοιχεία που δώσανε την επιτυχία αυτή.

Θυμίζουμε ότι η πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ενότητας Σοφία Μαυρίδου και τις τοπικές αρχές του Δήμου Πύδνας Κολινδρού και  Δήμου Κατερίνης, ξεκίνησε αυτή την  πρωτοβουλία που αναδεικνύει την ομορφιά και την πλούσια κληρονομιά της Πιερίας.

Η διοργάνωσε που έγινε κυρίως από την Αντιδήμαρχο κ. Μαρία Ναβροζίδου, υπεύθυνη Τουρισμού του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού ήταν εξαιρετική και όλα λειτούργησαν άψογα.

Παρόντες στην εκδήλωση εκτός από την επίτιμη καλεσμένη κ. Γερέκου ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού κ. Χρήστος Κομπατσιάρης ο οποίος δώρισε στην κα. Γκερέκου μία εικόνα της Παναγίας, ενώ στον χαιρετισμό του ανακοίνωσε επίσημα πως η νέα δημοτική αρχή θα προσπαθήσει ώστε από του χρόνου να αναβιώσει η «γιορτή κερασιού» στον Κολινδρό. Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα κ. Γεώργιος, καθώς επίσης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, αλλά και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δ. Πύδνας Κολινδρού Μαρία Ναβροζίδου.

Η κυρία Γερέκου ξεναγήθηκε από την Αντιδήμαρχο κ. Ναβροζίδου, συνοδεία του Δημάρχου κ. Κομπατσιάρη, και αντιδημάρχων, στο λαογραφικό μουσείο του Κολινδρού, καθώς επίσης σε κάποια ιστορικά και θρησκευτικά αξιοθέατα.

Θυμίζουμε ότι αύριο, Κυριακή 14 Απριλίου, αντίστοιχες εκδηλώσεις θα γίνουν στη Ράχη Πιερίας.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την σημερινή εκδήλωση:















































































Δείτε ακόμη:

Ανθισμένες κερασιές της Πιερίας: Αυτό είναι το μυστικό που κάνει τα κεράσια του Κολινδρού τόσο νόστιμα και τόσο διάσημα… (βίντεο)


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια