HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ανθισμένες κερασιές της Πιερίας: Αυτό είναι το μυστικό που κάνει τα κεράσια του Κολινδρού τόσο νόστιμα και τόσο διάσημα… (βίντεο)


Με αφορμή την επερχόμενη εκδήλωση με τίτλο «Ανθισμένες Κερασιές Πιερίας» που διοργανώνει ο ΠΟΤΑΠ σε συνεργασία με τους Δήμους Κατερίνης και Πύδνας-Κολινδρού το Σαββατοκύριακο που έρχεται (13 &14 Απριλίου 2024), κάναμε ένα ρεπορτάζ, ή οδοιπορικό αν θέλετε, στον Κολινδρό Πιερίας, προκειμένου ν’ ανακαλύψουμε το μυστικό που κάνει τα κεράσια της περιοχής αυτής τόσο νόστιμα και τόσο διάσημα σε όλο τον κόσμο.

Το ρεπορτάζ ήταν αρκετά κουραστικά αφού κράτησε μερικές ημέρες, ενώ στην διάρκεια αυτή χρειάστηκε να συναντήσουμε αρκετό κόσμο και να μιλήσουμε μαζί τους για το θέμα αυτό. Καταγράψαμε όλες αυτές τις συνεντεύξεις on camera και σας παρουσιάζουμε τα πιο σημαντικά σημεία με τις πιο ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Ουσιαστικά παρακολουθώντας ολόκληρο το βίντεο από την αρχή έως το τέλος θα καταλάβετε ποιοι είναι οι λόγοι που κάνουν τα κεράσια του Κολινδρού τόσο νόστιμα και ανάρπαστα στις αγορές.

Το μυστικό πλέον ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ!!!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια