HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ριγκατόνι Alfredo με σπανάκι


Με πλούσια σάλτσα και γεύση που απογειώνει τον ουρανίσκο
Υλικά
  • 2 κουταλιές της σούπας λάδι
  • 2 στήθη κοτόπουλου, σε λεπτές φέτες
  • 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 6 λωρίδες μπέικον, ψημένο, ψιλοκομμένο
  • 140 γρ. σπανάκι
  • 2 κ. γλ. αλάτι
  • 2 κ. γλ. πιπέρι
  • 2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
  • 1 1/4 φλιτζάνια ζυμαρικά
  • 1 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
  • 1/2 φλ. τσαγιού φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
  1. Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Ζεστάνετε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά.
  3. Μαγειρέψτε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει.
  4. Προσθέστε το σκόρδο, το μπέικον, το σπανάκι, αλάτι και πιπέρι, μαγειρεύοντας μέχρι να μαραθεί το σπανάκι.
  5. Ρίξτε την κρέμα γάλακτος και αφήστε να πάρει μια βράση.
  6. Προσθέστε τα ζυμαρικά, το τυρί και τον μαϊντανό στη σάλτσα, ανακατεύοντας μέχρι να καλυφθούν ομοιόμορφα τα ζυμαρικά.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια