Με πλούσια σάλτσα και γεύση που απογειώνει τον ουρανίσκο
Υλικά
- 2 κουταλιές της σούπας λάδι
- 2 στήθη κοτόπουλου, σε λεπτές φέτες
- 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 6 λωρίδες μπέικον, ψημένο, ψιλοκομμένο
- 140 γρ. σπανάκι
- 2 κ. γλ. αλάτι
- 2 κ. γλ. πιπέρι
- 2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
- 1 1/4 φλιτζάνια ζυμαρικά
- 1 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
- 1/2 φλ. τσαγιού φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Ζεστάνετε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά.
- Μαγειρέψτε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει.
- Προσθέστε το σκόρδο, το μπέικον, το σπανάκι, αλάτι και πιπέρι, μαγειρεύοντας μέχρι να μαραθεί το σπανάκι.
- Ρίξτε την κρέμα γάλακτος και αφήστε να πάρει μια βράση.
- Προσθέστε τα ζυμαρικά, το τυρί και τον μαϊντανό στη σάλτσα, ανακατεύοντας μέχρι να καλυφθούν ομοιόμορφα τα ζυμαρικά.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!