HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αμοιρίδης επι δύο(2) σε μια ανάρτηση με νόημα: «ΑΑ ερχομαcte….»


Την καλησπέρα μου στην παρέα μας! Όσοι είστε σε διακοπές καλά να περνάτε, όσοι γυρίσατε, καλό χειμώνα. Στους υπόλοιπους καλή υπομονή, αλλά σας υπόσχομαι ότι ο χειμώνας θα σας (μας) αποζημιώσει, αφού θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον!!!

Την φωτογραφία την είδα σήμερα πρωί-πρωί απολαμβάνοντας τον καφέ μου και σκρολλάροντας στο FB μπας και μάθω κάτι από την Πιερία, μια και τις τελευταίες ημέρες είμαι εκτός λόγω υποχρεώσεων, και έμεινα σχεδόν άφωνος.

Ο Αμοιρίδης Π. δίπλα στον Αμοιρίδη Γ. (πρώην δήμαρχο) χαμογελαστούς με την λεζάντα «ΑΑ ερχόμαcte….».

Δείτε την ανάρτηση:

Ήξερα ότι ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Αμοιρίδης δεν έχει χάσει το ενδιαφέρον του για την Κατερίνη. Άλλωστε κατά καιρούς στο παρελθόν, εξέφραζε αυτή την αγάπη του σε κάθε ευκαιρία που του δινόταν. Επίσης γνώριζα ότι ετοιμάζεται για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Εκείνο που δεν ήταν ξεκάθαρο (και ακόμη δεν είναι δηλαδή), ήταν η εκλογική περιφέρεια από την οποία θα εκλεγόταν. Πιερία ή Αθήνα; Ακόμη δεν ήταν σαφές για το ποια είναι η σχέση του με τη νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-Κιναλ και τον κ. Ανδρουλάκη, και επομένως εδώ υπάρχουν ακόμη κάποια κενά που πρέπει να γεμίσουν άμεσα, αφού οι βουλευτικές εκλογές είναι προ των πυλών όπως δείχνουν οι πρόσφατες εξελίξεις.

Επίσης γνώριζα ότι βρίσκεται στην Κατερίνη εδώ και μια εβδομάδα (10 μέρες ίσως) και κινείται συνεχώς. Ο Γιάννης Αμοιρίδης είναι ένας καθαρόαιμος πολιτικός πρέπει να σημειώσουμε, και ως τέτοιος λειτουργεί όλα τα χρόνια που τον γνωρίζουμε.

Έχοντας όλα τα παραπάνω ως πληροφορίες, υποψιαζόμουν ότι ετοιμάζει κάτι, ή σωστότερα ετοιμάζεται για κάτι (πολιτικό εννοώ). Μετά όμως από την ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο ράδιο Ενημέρωση και στον αγαπητό φίλο Ηλία Χρυσικό, και που παρακολούθησα πολύ προσεκτικά, όλα ξεκαθάρισαν μεσα στο μυαλό μου.

Ουσιαστικά ο Γιάννης Αμοιρίδης δήλωσε παρών και έτοιμος ως πολιτικός, για κάθε πολιτική μάχη, με ότι και αν σημαίνει αυτό. Δεν θα σχολιάσω όλα τα υπόλοιπα που είπε. Θα τ’ αφήσω σε εσάς, αφού όπως μας υποσχέθηκε ραδιοφωνικά ο Ηλίας Χρυσικός, η συγκεκριμένη συνέντευξη θα παίξει σ’ επανάληψη μέσα στην εβδομάδα στο «Ράδιο Ενημέρωση 92,2». Οπότε ακούστε την και τα συμπεράσματα δικά σας.

Για να δούμε όμως τις επιλογές του Γιάννη Αμοιρίδη:

Α) Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κιναλ

Στην Αθήνα ή στην Πιερία όμως; Ιδού η απορία. Είμαι σίγουρος ότι αν τον ρωτήσει κάποιος, εκείνος θ’ απαντήσει «στην Πιερία» για πολλούς πρακτικούς αλλά και συναισθηματικούς λόγους. Υπάρχει όμως θέση γι’ αυτόν στο ψηφοδέλτιο έτσι όπως γνωρίζουμε ότι έχει διαμορφωθεί μέχρι τώρα; Είναι διατεθειμένος ο κ. Ανδρουλάκης να του κάνει το χατίρι; Γι’ αυτό έγραψα πιο πάνω ότι αυτή η επιλογή του Γιάννη έχει να κάνει και με την σχέση του με την σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-Κιναλ.

Β) Υποψήφιος Δήμαρχος

Εδώ τα πράγματα έχουν ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον αφού ήδη με το ΠΑΣΟΚ-Κινάλ δήλωσε την υποψηφιότητά του ο γνωστός πολιτευτής συμπολίτης μας κ. Νίκος Τσακιρίδης! Επομένως; Τι μπορεί να γίνει; Ν’ αποσυρθεί ο Νίκος; Χλωμό το βλέπω. Να πάρει στήριξη και ο Γιάννης ο Αμοιρίδης από τον Ανδρουλάκη; Ακόμη πιο χλωμό αυτό. Άρα; Πως θα «κατέβη» για Δήμαρχος ο Αμοιρίδης; Η μόνο του επιλογή είναι ως ανεξάρτητος! Φτάνει αυτό όμως;

Παιδιά, θυμίζω ότι μιλάμε για τον Γιάννη Αμοιρίδη. Έχει αποδείξει προ καιρού την αξία και την ικανότητά του. Προσωπικά αν με ρωτάτε, φτάνει και περισσεύει! Και ίσως και να το κάνει κιόλας, κρίνοντας από τα λεγόμενά του στην σημερινή ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Αν πάρει αυτή την απόφαση ο Αμοιρίδης όμως, αλλάζει ολόκληρο το σκηνικό για τις δημοτικές εκλογές, όπως καταλαβαίνετε. Αλλά αυτό θα το δούμε σε άλλο κείμενο αργότερα, αφού πρώτα μας δείξει τα χαρτιά του ο Γιάννης Αμοιρίδης και ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του…

Ένα είναι σίγουρο σε κάθε περίπτωση. Ο φετινός χειμώνας θα είναι πλούσιος σε ενδιαφέρον και εξελίξεις…


Γράφει & υπογράφει

Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Περι δημοσκοπήσεων ο… λόγος! Τί είναι νόμιμο και τι είναι ύποπτο; Πως ξεχωρίσουμε την αλήθεια;

"Κτυπήματα κάτω απ' τη μέση" αναφέρει ότι δέχεται ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος ύστερα απο το ενδιαφέρον που εκδήλωσε για τον Δήμο Θεσσαλονίκης



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια