HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Γιάννης Κουρνούτης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη δική του, και μάλιστα πολύ δυνατή πρόταση, για τον Δήμο Κατερίνης…»


Τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν μέχρι σήμερα στα παραπολιτικά πηγαδάκια της πόλης για σύμπραξη ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Κατερίνης, φαίνεται να βάζει με την δήλωση αυτή, το μέλος της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας κ. Γιάννης Κουρνούτης.

Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι σε συνέχεια της δήλωσης ο κ. Κουρνούτης αναφέρει πως: «Δεν είναι δυνατόν ένα κόμμα εξουσίας όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, που σήμερα είναι αξιωματική αντιπολίτευση, να γίνεται δεκανίκι κανενός! Αν θέλουν κάποιοι να εκμεταλλευτούν το κόμμα μας με τέτοιες πρακτικές, κάνουν μεγάλο λάθος και θα μας βρουν απέναντί τους. Εμείς έχουμε ήδη προτάσεις σοβαρές και αξιόμαχες, που επεξεργαζόμαστε έντονα και με μεγάλη σοβαρότητα για την διεκδίκηση του Δήμου Κατερίνης, και θα είμαστε έτοιμοι να τις ανακοινώσουμε στον κατάλληλο χρόνο. Όλα όσα ακούγονται είναι είτε fake news, είτε εκ του πονηρού για να δημιουργήσουν κλίμα, και δεν ισχύουν. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στις κάλπες.»

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι ιστορίες περι συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τον Δήμο Κατερίνης, που κυκλοφορούσαν πολύ έντονα τον τελευταίο καρό, εξόργισαν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας.

Βέβαια η δήλωση αυτή του κ. Κουρνούτη δίνει μια άλλη οπτική στις επόμενες δημοτικές εκλογές, αφού πλέον ο αριθμός των διεκδικητών του δημαρχιακού θώκου αυξάνεται. Σημαντικό ωστόσο ρόλο θα παίξει και ο συντελεστής συσπείρωσης των κομμάτων που θα διεκδικήσουν του Δήμο Κατερίνης, αλλά αυτός θα φανεί καλύτερα μετά τις εθνικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν (πρόωρα ή έγκαιρα).

Το σημαντικότερο όμως όλων είναι το πόσοι από του δελφίνους του Δήμου Κατερίνης θα καταφέρουν να "στήσουν" ψηφοδέλτιο, αφού με το νέο εκλογικό νόμο τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ. Βέβαια υπάρχει ακόμη αρκετός καιρός (14 μήνες) μπροστά μας να τα δούμε όλα αυτά.


Δείτε ακόμη:








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια