HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σοφία Μαυρίδου: Μιλάει με το έργο της, και μιλάνε για το έργο της.


Τώρα που έγινε πια ΑΠΟΛΥΤΩΣ σαφές, μετά και τις δηλώσεις του Τζιτζικώστα στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πιερίας «Βραβεία επιχειρηματικότητας 2022», ότι η Σοφία Μαυρίδου συνεχίζει να υπηρετεί την Πιερία από το πόστο ευθύνης που της εμπιστεύθηκαν οι συμπολίτες μας, μπορούμε να πάμε παρακάτω.

Η Σοφία άλλωστε, το επαναλαμβάνει δημόσια σε κάθε ευκαιρία. Ότι δηλαδή είναι δίπλα στον Απόστολο και θα προχωρήσει μαζί του.

Στην πολιτική όμως, όπως γνωρίζετε πολύ καλά, δεν υπάρχει ΠΟΤΕ εφησυχασμός, αφού είναι όλα ρευστά και θέμα συγκυρίας (timing που λένε και στο χωριό μου).

Η Σοφία Μαυρίδου είναι το πολιτικό πρόσωπο που συγκεντρώνει εκτός από τα βλέμματα, τις περισσότερες συζητήσεις. Το όνομα της ακούγεται πολύ συχνά, ίσως περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο. Έχει πιστούς φίλους αλλά έχει και οπαδούς. Έχει βεβαίως και αντιπάλους, όχι εχθρούς γιατί δεν τους ευνοεί το κλίμα. Η Σοφία δεν φέρεται εχθρικά, δεν δυσφημεί, δεν μειώνει ανθρώπους και υπολήψεις. Η Σοφία δεν αντιδρά σε κακοήθεις ούτε και κακοήθειες, δεν  ασχολείται καν. Αυτός ίσως  είναι και ο  λόγος που κατά καιρούς δέχεται «επιθέσεις» δια της πλαγίας οδού και ποτέ κατά μέτωπο.

Προτεραιότητά της η Πιερία. Αεικίνητη και άοκνη σε σημείο που σε κάνει να προβληματιστείς πως καταφέρνει τόσα πολλά σε μια μέρα. Ραντεβού με φορείς, πολιτιστικούς, με βουλευτές, με δημάρχους, με τον κόσμο, ενώ παράλληλα επιβλέπει τα έργα της Περιφερειακής Ενότητας.

Και δεν τα λες και λίγα τα έργα, συντηρήσεις οδικού δικτύου, καθαρισμός ρεμάτων, αντιπλημμυρικά, ηλεκτροφώτιση οδικού δικτύου (δρόμος προς το Γενικό Νοσοκομείο και τον Παλαιό Παντελεήμονα), αντιμετώπιση κατολισθήσεων και διάβρωση ακτών. Να μη πούμε και για τον πετυχημένο σχεδιασμό αποχιονισμού που εφαρμόζεται, αλλά και μελέτες για τα επόμενα έργα. Τι να πρωτοαναφέρει κανείς! Συμβάσεις με τους Δήμους για αγροτική οδοποιία, γεωτρήσεις κ.λ.π.. Την άριστη συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνα τόσο σε έργα όσο και στην ανάδειξη του θρησκευτικού τουρισμού.

Φειδωλή στις δημόσιες δηλώσεις. Η Σοφία Μαυρίδου προτιμάει μιλάει με το έργο της. Ενώ οι Πιεριείς μιλάνε για το έργο της.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια