HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Απολογισμός έργου και κοινωνική προσφορά των Δημοτικών Πάρκινγκ Κατερίνης από την πρόεδρο κ. Ασημίνα Πούλιου


Σ’ έναν μίνι απολογισμό προχώρησε η πρόεδρος των ΔΗ.ΠΑ. Κατερίνης κ. Ασημίνα Πούλιου, στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Kapa News & Kapa WebTV, και στον δημοσιογράφο Πέτρο Σταθακόπουλο.

Η κ. Πούλιου μιλώντας για την θητεία της που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2021, αναφέρθηκε τόσο στις τεχνικές παρεμβάσεις, επισκευές αλλά και βελτιώσεις που ξεκίνησε να κάνει εδώ και έναν περίπου χρόνο. Μάλιστα σε κάποιο σημείο της συνέντευξης αναφέρει και το μέχρι στιγμής κόστος αυτών των εργασιών που φτάνει τις 500.000 ευρώ. Χρήματα που όπως λέει και η ίδια προήλθαν από το πενιχρό αντίτιμο που πληρώνουν οι δημότες για το πάρκινκ τους καθημερινά στην πόλη. Μάλιστα η πρόεδρος των ΔΗ.ΠΑ.Κ ομολογεί πως παρ’ όλο που το ποσό ακούγεται μεγάλο η δημοτική επιχείρηση δεν χρωστάει πουθενά χάριν της στήριξης των δημοτών, του οποίους μάλιστα δεν ξέχασε ν’ ευχαριστήσει μέσα από την συνέντευξη αυτή.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ερωτώμενη για το κοινωνικό έργο της δημοτικής επιχείρησης των ΔΗ.ΠΑ.Κ., απάντησε πω και εκεί όπου της ζητήθηκε (ως φορέας) ήταν παρούσα να βοηθήσει πρόσωπα (συνδημότες δηλαδή) αλλά και καταστάσεις. Ωστόσο ήταν πολύ φειδωλή στην απάντησή της θέλοντας ν’ αποφύγει να εκθέσει ανθρώπους ή λεπτομέρειες για την κοινωνική προσφορά των ΔΗ.ΠΑ.Κ.

Σε ότι αφορά δε την συνεργασία της με τον Δήμαρχο κ. Κουκοδήμο, απάντησε σχεδόν μονολεκτικά ότι είναι «Άψογη». Μάλιστα τον ευχαρίστησε δημόσια για την πλήρη εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό της, αλλά και την ελευθερία κινήσεων που της δίνει προκειμένου να υπηρετήσει την θέση ευθύνης που ανέλαβε.

Ολόκληρη η συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια