HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Θ. Μπαραμπαγεωργόπουλος: "Έτοιμα τα σχολεία του Δήμου Κατερίνης να υποδεχθούν τους μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά"(βίντεο)


Τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής της Β' Βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης, κ. Θάνο Μπαρμπαγεωργόπουλο συναντήσαμε, προκειμένου να μας πει αν τα σχολεία του Δήμου Κατερίνης είναι έτοιμα για το πρώτο κουδούνι την Δευτέρα 12/9/2022 που ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά.

Ο κ. Μπαρμπαγεωργόπουλος μας διαβεβαίωσε πως έχουν γίνει όλες οι αναγκαίες παρεμβάσεις και είναι πανέτοιμα τα σχολεία να υποδεχθούν τους μαθητές για την νέα σχολική χρονιά (2022-2023). Μάλιστα μέσα στην εβδομάδα που έρχεται θα πέσουν και οι τελευταίες πινελιές, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις στο σύνολό τους.

Ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής σε ερώτησή μας με τις έκτακτες ανάγκες που πιθανόν να προκύψουν κατα την διάρκεια της χρονιάς, μας επιβεβαίωσε πως έχει γίνει πρόβλεψη ν' αντιμετωπιστούν άμεσα και αποτελεσματικά όποτε και αν αυτές προκύψουν.

Τέλος σε ερώτησή μας για το θέμα της θέρμανσης στα σχολεία σε σχέση με την ενεργειακή κρίση που διανύουμε ειδικά φέτος, ο κ. Μπαμπαγεωργόπουλος δήλωσε πως τα σχολεία του Δήμου Κατερίνης δεν πρόκειται ν' αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα, αφού και αυτός ο παράγοντας έχει καλυφθεί ήδη.

Δείτε τις δηλώσεις του, στην κάμερα της Kapa News:



Δείτε ακόμη:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια