HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κουκοδήμος: «Βιάζονται οι υποψήφιοι. Θέλουν να φωτογραφηθούν για να ξεκινήσουν τον αγώνα τους. Εμείς έχουμε ακόμη πολύ δουλειά για την Κατερίνη»


Την ικανοποίησή του για την επιτυχημένη πορεία της 11ης Εμποροβιοτεχνικής έκθεσης Πιερίας, όπου ήταν συνδιοργανωτής ο Δήμος Κατερίνης, εξέφρασε στην κάμερα της Kapa News ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Κώστας Κουκοδήμος.

Τον συναντήσαμε στην τελετή λήξης την τελευταία ημέρα της έκθεσης (28/9), και καταφέραμε να του αποσπάσουμε μια σύντομη συνέντευξη.

Ο κ. Κουκοδήμος, στην ερώτησή μας για το πότε θα στεγαστεί μόνιμα ο χώρος όπως είχε ανακοινώσει στις αρχές Ιουνίου στην πρώτη συνέντευξη τύπου του Επιμελητηρίου Πιερίας (διαβάστε εδώ)  απάντησε: «Εγώ μιλάω με πράξεις και όχι με λόγια. Περιμένω να πάρω το χαρτί στα χέρια μου. Πίεσα τον υπουργό (τον κ. Σταϊκούρα δηλ.) στα εγκαίνια, και εκείνος με παρακάλεσε να μην το ανακοινώσω μέχρι να πάρω το χαρτί στα χέρια μου. Να είστε βέβαιοι ότι όταν πάρω το χαρτί θα σας το ανακοινώσω και επίσημα.»

Σε άλλη ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν για εκείνον ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος για τις αυτοδιοικητικές είπε: «Είναι πάρα πολύ νωρίς. Ένας χρόνος είναι τεράστιος πολιτικός χρόνος. Όχι. Είναι πάρα πολύ νωρίς. Προετοιμασία έχουμε για εθνικές εκλογές. Κατά συνέπεια, εγώ δεν βιάζομαι. Βιάζονται οι υποψήφιοι. Θέλουν να φωτογραφηθούν για να ξεκινήσουν τον αγώνα. Εμείς έχουμε πάρα πολύ δουλειά τον χειμώνα, και σοβαρή δουλειά για τον Δήμο….»

Δείτε ολόκληρη την απάντησή του στο βίντεο:





Δείτε ακόμη:

Τελευταία μέρα - 11η ΕΒΕΠ 

Τα ρεπορτάζ της 5ης μέρας στην 11η ΕΒΕ Πιερίας - Κεντρικής Μακεδονίας


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια