HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κρήτη: Αγωνιώδεις έρευνες για τον εντοπισμό της αγνοούμενης γυναίκας


Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της γυναίκας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το πρωί του Σαββάτου, στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας, κατά τη διάρκεια της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε την Κρήτη. Υπενθυμίζεται ότι η αγνοούμενη γυναίκα επέβαινε στο ίδιο όχημα με τον 50χρονο που έχασε τη ζωή του όταν το ΙΧ παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Με κάθε διαθέσιμο μέσο η πυροσβεστική, η ΕΜΑΚ, το λιμενικό, η τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και οι εθελοντές αναζητούν την 50χρονη γυναίκα. Δύτες «χτένιζαν» όλη την παραλία της Αγίας Πελαγίας προσπαθώντας να βρουν κάποιο ίχνος της ενώ την ίδια ώρα οι υπόλοιποι διασώστες ερευνούν την περιοχή η οποία έχει σκεπαστεί από λάσπες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στις έρευνες σήμερα θα συμμετάσχουν και από την Ομάδα Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού.

Υπενθυμίζεται ότι τα ακραία πλημμυρικά φαινόμενα εκδηλώθηκαν κυρίως στις περιφερειακές ενότητες Ηρακλείου και Λασιθίου Κρήτης. Μάλιστα το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος έλαβε 453 κλήσεις μέσα σε μία ώρα.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Ιωάννης Αρτοποιός, αφού είπε ότι η ένταση του φαινομένου που έπληξε την Κρήτη υπερέβη κάθε πρόβλεψη.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια