HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Βέροια: Ασθενής ξυλοκόπησε τους διασώστες στο ασθενοφόρο γιατί δεν πήγαιναν από τον δρόμο που ήθελε


Ένα πραγματικά αδιανόητο περιστατικό εκτυλίχθηκε το πρωί της Κυριακής (16/10) στη Βέροια, όπου ένας άνδρας που μεταφερόταν σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο, επιτέθηκε στο πλήρωμα μεταφερόταν σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο, γιατί το όχημα δεν πήγαινε σύμφωνα με τις… οδηγίες του.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρθηκε σε σχετική καταγγελία των εργαζομένων του ΕΚΑΒ που επικαλείται το MEGA, ο ασθενής αφού μπήκε στο ασθενοφόρο, έκρινε ότι το πλήρωμα έπρεπε να… πράξει κατά τις εντολές του για τη διαδρομή του ασθενοφόρου, και αφού αυτό δεν έγινε, τούς επιτέθηκε με γροθιές.

Για το περιστατικό έγινε καταγγελία και έχει επιληφθεί άμεσα η ΕΛ.ΑΣ και κεντρικός συντονιστής ΕΚΑΒ-2.

Το σοβαρό αυτό συμβάν κατήγγειλε το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Ημαθίας «Η Πρόοδος».

«Καλούμε τη διοίκηση του ΕΚΑΒ και τη διεύθυνση του ΕΚΑΒ-2 να πράξουν τα νόμιμα, για την χρήση βίας που έχει υποστεί ο συνάδελφος κατά τη διάρκεια του περιστατικού. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα φαινόμενα βίας προς τους συναδέλφους διασώστες, τη ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Ημαθίας θα έχουν στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00 της πρωινής βάρδιας και από τις 15:00 έως 18:00 της απογευματινής. Θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα τα πολύ επείγοντα περιστατικά», αναφέρει το Σωματείο Εργαζομένων στην ανακοίνωσή του.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια