HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αεικίνητος, άοκνος, πανταχού παρών και μέσα στην τοπική κοινωνία ο Κώστας Κουκοδήμος!


Παρακολουθώντας το προφίλ του Δημάρχου Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμου, τις τελευταίες ημέρες διαπιστώνω πως ο άνθρωπος «δεν παίζεται»…

Απορώ πως καταφέρνει μέσα σε μία μόνο μέρα να κάνει τόσα πολλά πράγματα!!! Ενδεικτικά μόνο θα σας παραθέσω τις παρουσίες του σε πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις της Κατερίνης, και για του λόγου μου το αληθές θα δείτε και τις φωτογραφίες που το  αποδεικνύουν.

Εχθές ο Κώστας Κουκοδήμος δέχθηκε το Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης Πιερίας «Το Ξαθέρι», ενώ το απόγευμα παραβρέθηκε στην κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Αλ. Υψηλάντης, και αργότερα (το βράδυ δηλαδή) επισκέφτηκε τους ετήσιους χορούς των «Πάνθήρων», του Πολιτιστικού Σωματείου "Χορός και Τέχνη" και του Συλλόγου «Παιδεία Παράδοσης».














Σήμερα και μέχρι στιγμής, ο Δήμαρχος Κατερίνης αμέσως μετά την εκκλησία όπου πάει κάθε Κυριακή, βρέθηκε στις κοπές πίτας στον Σύλλογο Αηδημητρινών Κατερινης, στον Ποντιακό Σύλλογο «Παναγία Σουμελά» Κατερίνης, στις «Ολυμπιάδες», στην Ποντιακή Θεατρική Σκηνή Πιερίας, στο Σύλλογο Τριτέκνων Πιερίας-Ολυμπος και βέβαια στο ΚΑΠΗ (Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων) του Δήμου Κατερινης.









Όλα αυτά μέσα σε λίγες ώρες και πάντα χαμογελαστός και ευδιάθετος, ενώ παράλληλα έχει υπο έλεγχο και την διοίκηση του Δήμου με όλα τα προβλήματα που πρέπει να λύσει καθημερινά, και φυσικά την τελική επίβλεψη των έργων που βρίσκονται σ’ εξέλιξη συνεχώς. Αν νομίζει κανείς ότι η διοίκηση ενός Δήμου τόσο μεγάλου όπως αυτός της Κατερίνης είναι μια εύκολη δουλειά είναι γελασμένος.

Όσο για τους… «πονηρούς» που θα πουν: «Τι μας λες τώρα; Είναι προεκλογική περίοδος και γι’ αυτό κινείται έτσι» η απάντηση είναι πως ο Κώστας Κουκοδήμος είναι καθημερινά έτσι τα τελευταία 3,5 χρόνια, και όσοι τον γνωρίζουν ή εργάζονται μαζί του το ξέρουν. Πολλοί μάλιστα συνεργάτες του δυσκολεύονται ν’ ακολουθήσουν το καθημερινό του πρόγραμμα.

Όταν σαν πόλη, σαν Δήμος δηλαδή, έχεις για Δήμαρχο έναν άνθρωπο που είναι αεικίνητος, άοκνος, εργατικός, πανταχού παρών, και τόσο κοντά στην τοπική κοινωνία όπως ο Κώστας Κουκοδήμος ξέρεις ότι κέρδισες τον πρώτο λαχνό και θέλεις να τον κρατήσεις όσο περισσότερο γίνεται…


Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Σβορώνος & Ανδρομάχη συνεχίζουν με Κουκοδήμο! (φωτογραφίες)

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΑΠΙΝΙΔΩΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΟ!!! - Πόσα ευχαριστώ χρωστάνε στον Σπύρο Κουλκουδίνα τώρα οι Πιερικοί σύλλογοι;;;;;

«Ο Αντώνης (ο Αστραπής) ξέρει…» Αεικίνητος, εργατικός και κυρίως αποτελεσματικός.

Μαϊμούνια υπο εξαφάνιση που εμφανίζονται μόνο σε προεκλογικές περιόδους – Πως τ’ αναγνωρίζετε – Τα χαρακτηριστικά τους



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια