HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μαϊμούνια υπο εξαφάνιση που εμφανίζονται μόνο σε προεκλογικές περιόδους – Πως τ’ αναγνωρίζετε – Τα χαρακτηριστικά τους


Πρόκειται για ένα είδος που μοιάζει με τον άνθρωπο, αλλά δεν είναι και που το συναντάμε συνήθως σε κάθε προεκλογική περίοδο. Έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τα οποία έχουμε καταγράψει και σας τα παρουσιάζουμε έτσι ώστε να μπορείτε στο εξής να τ’ αναγνωρίζετε κι εσείς και να προφυλάγετε τους εαυτούς σας από αυτό το επικίνδυνο είδος.


Τα χαρακτηριστική ενός τέτοιου μαϊμουνιού:

Φέρεται να «αυτο-συστήνεται» ως ειδικός διαχειριστής και μεσολαβητής «ευαίσθητων συμφωνιών», στοχεύοντας στην «προστασία» υποψηφίου από το «κακό μάτι» του διαδικτύου. Λόγω επιστημοσύνης φέρεται να είναι ειδικός και στα «κουτσά άλογα», προσόν που αξιολογήθηκε δεόντως από τον εργοδότη του.

Με το μυαλό του, δεσπόζει στο χώρο των «αδέσποτων ψηφοφόρων» κάθε απόχρωσης και σχηματισμού. Ενίοτε αυτή η έπαρση τον καθιστά απρόσεκτο. Οι κακές γλώσσες λένε μάλιστα, ότι λόγω αυτής της έπαρσης, έχει συναντήσει –εντελώς τυχαία- δεξί κροσέ, κεντροαριστερής κατεύθυνσης.

Όποιος βρει το πρόσωπο κερδίζει μαντρόσκυλο τσιπαρισμένο και πρώτη θέση σε περιφερειακό καφέ της πόλης, για να δει τους 11 (αγγλιστί eleven) που την Κυριακή θα σηκώσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Σημαντική διευκρίνηση: Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις που πιθανόν να γνωρίζετε, είναι εντελώς συμπτωματική και δεν σχετίζονται με το συγκεκριμένο κείμενο.


Γράφει &Υπογράφει

Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια