HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αφωνία του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας στα τοπικά και όχι μόνο…


Όσο ήταν καλοκαίρι και είχαμε σχεδόν καθημερινά πανηγύρια και χορούς, βλέπαμε τουλάχιστον καμιά φωτογραφία υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ και τους θυμόμασταν.

Από τότε που τελείωσαν όμως τα πανηγύρια, δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε κι εσείς ή μόνο εγώ το βλέπω, ο ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας έγινε άφαντος (και άφωνος όμως) από τα τοπικά δρώμενα.

Κανένας σχεδόν αντιπολιτετικός λόγος από τους υποψήφιους, εκτός από την εν ενεργεία βουλευτή κ. Σκούφα. Τόσο δημόσια όσο και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βλέπουμε να υπάρχει μια σιγή ιχθύος από τα υπόλοιπα στελέχη του στην Πιερία.

Λέτε να μην βρίσκουν θεματολογία; Τόσες ευκαιρίες τους δίνει καθημερινά η κυβέρνηση… Και καλά αυτό. Με τα τοπικά; Τι γίνεται με τα τοπικά;

Εδώ το κλίμα φούντωσε (ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες) και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βγάζει κιχ! Αφήνει να αιωρούνται φήμες λέει ότι στα δημοτικά, θα συγχωνευτεί με κάποιον από τους υπάρχοντες συνδυασμούς!

Από τη μία ακούσαμε το καλοκαίρι για επιτυχία του συνεδρίου, για κομματικούς μηχανισμούς, για νέα μέλη (τοπικά πάνω από 1000 ανθρώπους) και παρ’ όλα αυτά βλέπουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, σε πλήρη ακινησία και αφωνία!

Δηλαδή, το 31,5% του εκλογικού σώματος πανελληνίως και 23% (σχεδόν) τοπικά, από πρωταγωνιστής της πολιτικής σκηνής, το βλέπουμε να μετατρέπεται σε κομπάρσος. Αλήθεια αυτή είναι η γραμμή του κόμματος; Αυτό επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας για τον ΣΥΡΙΖΑ; Έτσι θα κατέβουν στις επόμενες (εθνικές και αυτοδιοικητικές) εκλογές;

Αλήθεια τι ακριβώς περιμένουν για να μπουν στον χορό των πολιτικών εξελίξεων; Ή μήπως είναι πολύ νωρίς;

Πάντως ούτε ο Νίκος ο Τσακιρίδης, ούτε ο Γιάννης ο Ντούμος, και φυσικά ούτε ο Κώστας ο Κουκοδήμος θεώρησαν ότι είναι πολύ νωρίς για να μπούνε σε προεκλογικό mood.

Για να δούμε τι ρόλο θ’ αποφασίσει ν’ αναλάβει στις επόμενες εκλογές και στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις ο ΣΥΡΙΖΑ…


Γράφει &Υπογράφει

Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια