HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αλήθεια, τελειώσαμε με τις υποψηφιότητες στο Δήμο Κατερίνης ή περιμένουμε κιάλλους; Τι έρχεται μέχρι τα Χριστούγεννα;


Την καλημέρα μας στην παρέα της Kapa News! Άναψαν τα αίματα για τα καλά στα δημοτικά προεκλογικά δρώμενα του Δήμου Κατερίνης, ενώ δεν θα ‘πρεπε, γιατί απ’ ότι ακούγεται δεν έχουμε τελειώσει ακόμη με τις υποψηφιότητες.

Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό, αλλά σίγουρα οι 1 ή 2 υποψηφιότητες που έρχονται, θ’ αλλάξουν τους αριθμούς και τους συσχετισμούς τους. Απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά οι επερχόμενες υποψηφιότητες να καταφέρουν να κάνουν ψηφοδέλτιο και να φτάσουν στην τελική ευθεία, γιατί όπως έχω χιλιο-γράψει και χιλιο-πει, ο νέος εκλογικός νόμος των αυτοδιοικητικών δυσκολεύει αρκετά τα πράγματα, γι’ αυτό θέλει καλό διάβασμα και καλή προετοιμασία.

Αυτές οι δημοτικές εκλογές τελικά εξελίσσονται σε μαραθώνιο, πράγμα που σημαίνει ότι ΜΟΝΟ όσοι έχουν γερά πνευμόνια θα καταφέρουν να τερματίσουν, ενώ την πρωτιά θα την πάρει σίγουρα ο καλύτερα προετοιμασμένος και προπονημένος. Η εμπειρία φυσικά για την συμμετοχή στο μαραθώνιο αλλά και τη νίκη είναι προαπαιτούμενη.

Άλλη μια απαραίτητη προϋπόθεση (πράγμα που επίσης έχω χιλιο-γράψει και χιλιο-πει) είναι να τελειώσουμε με τις Εθνικές εκλογές.  Το αποτέλεσμά τους θα παίξει σημαντικό και ρυθμιστικό ρόλο στις συμμαχίες και τις συνεργασίες στα δημοτικά. Ήδη η κουβέντα της ημερομηνίας της διεξαγωγής τους ξεκίνησε εδώ και καιρό, αλλά απ’ ότι φαίνεται μέχρι στιγμής η Άνοιξη και συγκεκριμένα το Πάσχα είναι η μέχρι τώρα επιθυμητή ημερομηνία από το επιτελείο του πρωθυπουργού. Εκτός αν μας κάνουν καμιά έκπληξη κατά τον Γενάρη! Θα δούμε…

Οι φήμες λένε επίσης, ότι μέχρι τα Χριστούγεννα, ή ίσως μέχρι τον ερχόμενο Φλεβάρη θα έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα τόσο των υποψηφίων δημάρχων όσο και της δυναμικής τους, και άρα τον ρόλο που θ’ αναλάβουν στις δημοτικές εκλογές.

Γι’ αυτό λέμε και ξαναλέμε εμείς εδώ στην Kapa News: «Ψυχραιμία παιδιά, και χαμηλά την μπάλα. Αφήστε τους λεονταρισμούς και τις νικηφόρες κραυγές. Είναι πολύ νωρίς ακόμη και κινδυνεύετε να εκτεθείτε όλοι! Αυτές τις ώρες χρειάζεται υπομονή, επιμονή και πολύ δουλειά!!!»

Ες αύριον τα σπουδαία…

 

Γράφει &Υπογράφει

Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια