HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Θορυβώδες πολιτικό «διαζύγιο» της πολιτεύτριας Πιερίας της «Ελληνικής Λύσης» κ. Νικολαΐδου με τον στενό συνεργάτη της


Όσο πλησιάζει η ημερομηνία των εθνικών εκλογών, τόσο τα πνεύματα αλλά και τα νεύρα όσων εμπλέκονται σ’ αυτές οξύνονται. Αυτό είναι ένα γεγονός που συμβαίνει σχεδόν πάντα σε καταστάσεις πίεσης, όπως είναι ένας προεκλογικός αγώνας.

Από εκεί όμως, έως της ανάρτηση που είδαμε όλοι πρόσφατα στον λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης του στενού συνεργάτη  κ. Γιώργου Τσιντώτα (δεξί χέρι) της πολιτεύτριας Πιερίας της «Ελληνικής Λύσης» κ. Νικολαΐδου, υπάρχει μεγάλη απόσταση.

Ο πολύ στενός συνεργάτης της κ. Νικολαΐδου, ο οποίος ήταν στο πλευρό της εδώ και μήνες, την συνόδευε και έκανε φανατικό αγώνα υπέρ της, ξαφνικά πριν 2 μέρες (1 Δεκεμβρίου), ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό το παρακάτω μήνυμα:

«Φίλες και φίλοι εδώ στο νομό Πιερίας.. ξέρετε ότι στήριζα την πολιτευτη της Ελληνικής λύσης Μαρία Νικολαΐδου... Από σήμερα παύω να στηρίζω την κυρία Νικολαΐδου και ο λόγος είναι. Διαφωνία στη στρατηγική και στις επιλογές της... Και να μάθεις στη ζωή της αυτοί που δίνουν δίπλα της τον αγώνα να τους σέβεται και να μην τους υποτιμάει.. και να τους προσβάλλει.. Στηρίζω με όλες τις δυνάμεις μου..Το Πρόεδρο μας Κυριάκο Βελόπουλο.. γιατί η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες»


Όπως καταλαβαίνετε η δήλωση αυτή του κ. Τσιντώτα, που ομολογουμένως είναι πολύ αιχμηρή, αφήνει και πολλά ερωτηματικά πίσω της. Ερωτηματικά που περιμένουν απαντήσεις, και μάλιστα σύντομα, ώστε να καθαρίσει το σύννεφο που δημιουργήθηκε γύρω από αυτή την υπόθεση.

 Αλήθεια ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» γνωρίζει το συμβάν; Τι λέει ο ίδιος για την εικόνα των υποψηφίων του; Η κ. Νικολαΐδου συνεχίζει τον προεκλογικό της αγώνα; Με ποιους συνεργάτες;

Τι να περιμένουμε τις επόμενες ημέρες;


Διαβάστε ακόμη:




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια