HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Αστραπής έκανε δυναμική «εκκίνηση» στον προεκλογικό του αγώνα – Έξυπνος, γρήγορος και αποτελεσματικός ο Αντώνης Ταγιάνης (φωτογραφίες)


Θυμάστε τον Αντώνη Ταγιάνη, γνωστό και ως «ο Αστραπής» που στις 26 Μαΐου ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο ότι θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με την «Εκκίνηση»;



Τώρα που θυμηθήκατε, σας ενημερώνουμε ότι ο Αντώνης φαίνεται αποφάσισε να ξεκινήσει από τώρα τον προεκλογικό του αγώνα. Το είδαμε πρόσφατα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Δείτε την ανάρτηση:


Κάποιοι, μετά από αυτή την ανάρτησή του σχολίασαν πως είναι πολύ νωρίς, αλλά ο Αντώνης ξέρει… Κάποιοι άλλοι πάλι είπαν πως δεν θ’ αντέξει μέχρι το τέλος αφού ξεκίνησε απο τώρα, αλλά ο Αντώνης  ξέρει…

Ποιος είναι ο Αντώνης Ταγιάνης;

Ο Αντώνης Ταγιάνης είναι ένας αυτοδημιούργητος πετυχημένος και γνωστός επιχειρηματίας της Κατερίνης, άψογος οικογενειάρχης και όσοι τον γνωρίζουν καλά μιλάνε για έναν έξυπνο, μεθοδικό και δοτικό άνθρωπο.

Ξέρει να βάζει στόχους στην ζωή του, αλλά και να τους πετυχαίνει όλους, γιατί ο Αντώνης Ταγιάνης δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Έχει πάντα οργανωμένο σχέδιο, μεθοδικότητα, επιμέλεια και πολύ επιμονή. Οι συνεργάτες του, τους οποίους διαλέγει με αυστηρά κριτήρια, μιλάνε για έναν έξυπνο, εργατικό και δίκαιο άνθρωπο. 

Έχοντας λοιπόν όλες τις παραπάνω πληροφορίες για τον Αστραπή (τον Αντώνη Ταγιάνη δηλαδή), εύκολα μπορεί κανείς να συμπεράνει πως η κίνηση του αυτή, όπως και οι επόμενες, δεν είναι τυχαίες, ούτε βιαστικές. 

Για ότι θ’ ακούστε ή θα διαβάζετε στο μέλλον λοιπόν, θα θυμάστε ότι … «ο Αντώνης ξέρει…»



















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια