HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Σοκαριστικό βίντεο! Δείτε πως περιγράφει το χθεσινοβραδινό περιστατικό με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ ο πρωταγωνιστής που έσωσε 17 ανθρώπους


Τελικά τίποτα σ’ αυτή τη ζωή δεν είναι τυχαίο. Το τι εννοούμε μ’ αυτή τη φράση θα το καταλάβετε στο τέλος αυτού του ρεπορτάζ, που αφορά το χθεσινοβραδινό περιστατικό με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ της γραμμής Θεσσαλονίκης – Κατερίνης (
διαβάστε το με κλικ εδώ).

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η είδηση που δημοσιεύσαμε εχθές, σήμερα το πρωί αναζητήσαμε ακόμη περισσότερα στοιχεία, και ώ του θαύματος διαπιστώσαμε ότι ο επιβάτης που ανέλαβε δράση εχθές στο λεωφορείο και έσωσε του 17 επιβαίνοντες σήμερα το πρωί ορκίστηκε μόνιμος υπάλληλος στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. Συγκεκριμένα τον αναγνώρισε μία από τις επιβάτισσες του χθεσινού λεωφορείου από το δελτίο τύπου που εξέδωσε το πρωί ο Δήμος Κατερίνης (διαβάστε εδώ)

Βρήκαμε λοιπόν τον κύριο Θεόφιλο Ρούσση (αυτό είναι τ’ όνομά του) στο Δημαρχείο και μας διηγήθηκε το περιστατικό όπως το βίωσε ο ίδιος. Δείτε στο βίντεο τι μας είπε:

Φυσικά το ρεπορτάζ μας δεν τελείωσε εδώ. Αναζητήσαμε και τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ και μιλήσαμε μαζί του. Ο ίδιος ζήτησε συγνώμη από τους επιβάτες για την αναστάτωση και εξέδωσε επίσημο δελτίο τύπου με την απάντηση του ΚΤΕΛ Κατερίνης:

Το πλήρες κείμενο του Δ.Τ.:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ - ΔΗΛΩΣΗ

Της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ», που εδρεύει στην Κατερίνη, οδός Ν. Δίκα 15.

 

Κατερίνη, 20-2-2023.

 

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το επιβατικό κοινό σχετικά με το περιστατικό που συνέβη τις βραδινές ώρες της 19ης Φεβρουαρίου.

Το λεωφορείο μας εκτελούσε το νόμιμο δρομολόγιο που ξεκίνησε στις 20.15μ.μ. από Θεσσαλονίκη προς Κατερίνη. Μόλις πριν την έξοδο της Εθνικής Οδού στον βόρειο κόμβο εισόδου προς Κατερίνη, ο οδηγός του λεωφορείου μας αισθάνθηκε μία στιγμιαία αδιαθεσία και αντί να εισέλθει στον κόμβο συνέχισε το δρομολόγιο προς το τούνελ της Εθνικής Οδού.

Εκ προοιμίου τονίζουμε ότι δεν συνέβη κανένα ατύχημα και δεν κινδύνευσε κανείς από τους επιβάτες. Με την άμεση παρέμβαση της εταιρίας μας και του Προέδρου του Δ.Σ. προσωπικά –ο οποίος έσπευσε άμεσα στο σημείο και οδήγησε ο ίδιος το λεωφορείο- οι επιβάτες μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων.

Τονίζουμε ότι ο οδηγός του λεωφορείου υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ, ο οποίος ήταν αρνητικός και μεταφέρθηκε από συγγενικό του πρόσωπο στο Νοσοκομείο, όπου του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και διαπιστώθηκε κάποιο στιγμιαίο πρόβλημα υγείας, το οποίο ξεπεράσθηκε άμεσα.

Πρέπει να τονίσουμε ότι ο συγκεκριμένος οδηγός είναι ιδιαίτερα έμπειρος, αφού οδηγεί λεωφορείο της εταιρίας μας για περισσότερα από 20 χρόνια, χωρίς ποτέ να έχει δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

Πρόκειται για ένα μεμονωμένο και ατυχές περιστατικό, το οποίο οφείλεται στην πρόσκαιρη αδιαθεσία του οδηγού.

Εκφράζουμε τη λύπη μας για το γεγονός, ζητούμε συγνώμη για όλην την αναστάτωση που προκαλέσαμε στους επιβάτες και διαβεβαιώνουμε το επιβατικό κοινό ότι δεν πρόκειται να επαναληφθεί ποτέ ξανά στο μέλλον οτιδήποτε ανάλογο και η εταιρία μας θα συνεχίσει να παρέχει το συγκοινωνιακό έργο με ασφάλεια και συνέπεια.

 

ΟΙ ΔΗΛΟΥΝΤΕΣ:

Για την Κ.Τ.Ε.Λ. Α.Ε.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

 

Διαβάστε ακόμη:

Κατερίνη: Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες λεωφορείου της γραμμής Θες/νίκης – Κατερίνης. Δείτε τι έγινε…

Δήμος Κατερίνης: Τελετή ορκωμοσίας τακτικού υπαλλήλου


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια