HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΠΙΕΡΙΑ: Επίσημη δήλωση του πρώην βουλευτή Πιερίας κ. Καστόρη Αστέριου ότι ΔΕΝ θα βρίσκεται στο επόμενο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ


Καστόρης Αστέριος
: «Στην Αριστερά δεν θεωρούμε επάγγελμα το αξίωμα του βουλευτή»

Με μια δήλωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο πρώην βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Καστόρης Αστέριος, ανακοίνωσε σήμερα (8/2/2023) ότι ΔΕΝ θα βρίσκεται τ’ όνομά του στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ του Νομου Πιερίας, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει τους λόγους.

Αυτή η δήλωση αποτελεί έκπληξη τόσο στους κόλπους του κόμματος, όσο και στην τοπική κοινωνία, αφού τον είχαμε δεδομένο υποψήφιο και στις φετινές εθνικές εκλογές.

Ο κ. Καστόρης βέβαια δηλώνει πως «παραμένει στρατευμένος στην Αριστερά και παρών στους αγώνες…» και πως «Και αυτόν τον εκλογικό αγώνα θα τον δώσει στην πρώτη γραμμή...»

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Καστόρη:

"Φιλίες και φιλοι Θέλω να σας ενημερώσω για κάτι που σχετιζεται με την επικείμενη ανακοινωση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Το όνομα μου δεν θα υπάρχει στο ψηφοδέλτιο του Νομου Πιερίας. Το κόμμα μου ο ΣΎΡΙΖΑ μου έκανε την τιμή να με συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια του 2015,όταν και εκλεχθηκα για να εκπροσωπησω τον τόπο μας και τους ανθρώπους του στην Βουλή, όπως και το 2019.

Στην Αριστερά δεν θεωρούμε επάγγελμα το αξίωμα του βουλευτή. Το θεωρούμε θέση ευθύνης, θέση προσφοράς στην κοινωνία και θέση μάχης γιαένα καλύτερο αύριο για τους πολλούς. Και εκτιμώ ότι η τετραετής διακυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα πρόσφερε πολλά στην κοινωνία, την κράτησε όρθια, έβγαλε τη χώρα απο τα μνημόνια και έθεσε τις βάσεις για την δίκαιη ανάπτυξη. 

Ο αγώνας για έναν καλύτερο κόσμο δεν αρχίζει μαζί με τη βουλευτική θητεία ούτε τελειώνει στο τέλος της 

Παραμένω στρατευμένος στην Αριστερά και παρών στους αγώνες, όπως κάνω από τα μαθητικά μου Χρόνια. Συνεχίζω να δίνω τον αγώνα για το δίκαιο των πολλών μεσα απο θέσεις ευθύνης στο κόμμα μας τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ όλοι και όλες μαζί, τα χιλιάδες μέλη μας με μπροστάρη τον Αλέξη Τσίπρα, δίνουμε τη μάχη για την ανατροπή τής δεξιάς για την πολιτική αλλαγή, για την δημοκρατία. 

Και αυτόν τον εκλογικό αγώνα θα τον δώσω στην πρώτη γραμμή γιατί η αλλαγή είναι υπόθεση όλων μας.
 
Καλώ όλες τις φίλες και όλους τους φίλους να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ 

ΜΑΖΊ ΘΑ ΦΈΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΠΑΝΤΟΥ"




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια