HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Φέτες μοσχάρι με μπρόκολο


Ελαφρύ και νόστιμο πιάτο για τις ημέρες που δεν ξέρετε τι να μαγειρέψετε

Υλικά
  • 2/3 φλ. τσαγιού σάλτσα σόγιας
  • 1/2 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
  • 1/4 φλ. τσαγιού μέλι
  • 2 κ. σ. ξύδι από κρασί ρυζιού
  • 2 κ. σ. καστανή ζάχαρη
  • 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 1 κ. σ. σησαμέλαιο
  • 1 κ. σ. κορν φλάουρ
  • 1 κ. γλ. σάλτσα Sriracha, ή περισσότερο, ανάλογα με τη γεύση
  • 1 κ. γλ. τριμμένο τζίντζερ
  • 1/4 κ. γλ. νιφάδες κόκκινου πιπεριού
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1/2 κιλό μοσχαρίσια μπριζόλα, κομμένη σε λεπτές φέτες κατά μήκος
  • 1 κεφάλι μπρόκολο, κομμένο σε μπουκετάκια

Εκτέλεση
  1. Σε ένα μπολ ανακατέψτε τη σάλτσα σόγιας, το ζωμό κοτόπουλου, το μέλι, το ξύδι, την καστανή ζάχαρη, το σκόρδο, το σησαμέλαιο, το κορν φλάουρ, τη σάλτσα Sriracha, το τζίντζερ, τις νιφάδες κόκκινου πιπεριού και 1/4 φλιτζανιού νερό.
  2. Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέστε τη μπριζόλα και μαγειρέψτε, γυρίζοντας μια φορά, μέχρι να ροδίσει, περίπου 3- 4 λεπτά.
  3. Ανακατέψτε το μπρόκολο και το μείγμα σάλτσας σόγιας μέχρι να μαλακώσει και να πήξει ελαφρώς, περίπου 3- 4 λεπτά.
  4. Σερβίρετε αμέσως.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια