HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η Αναστασία Μποστανίτη μπαίνει δυναμικά στον προεκλογικό αγώνα στο πλευρό του Κώστα Κουκοδήμου


Άλλη μια σημαντική υποψηφιότητα για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Κατερίνης, κ. Κώστας Κουκοδήμος.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την κυρία Αναστασία Μποστανίτη Κιοσέ η οποία μπαίνει στο ψηφοδέλτιο της "Εκκίνησης" ως υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Κοινότητας Ελατοχωρίου απ' όπου και προέρχεται.

Η κυρία Μποστανίτη είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Ελατοχωρίου, μέλος του Δ.Σ. του Πιερικού Οργανισμού Τουρισμού και εντεταλμένη στον εναλλακτικό τουρισμό, μέλος της Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Κατερίνης, μέλος του Λαογραφικού Ομίλου Ελατοχωρίου, πρώην πρόεδρος Ελατοχωριτών Θεσσαλονίκης.

Ζει και εργάζεται στο Ελατοχώρι τα τελευταία 15 χρόνια  μαζί με την οικογένειά της επιχειρώντας στον τουρισμό αλλά και στον αγροτικό τομέα, με το βλέμμα πάντα στην διασύνδεσή τους για την τοπική ανάπτυξη και την συγκράτηση του πληθυσμού και κυρίως των νέων στον τόπο καταγωγής τους. Εργάστηκε τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, ενώ δραστηριοποιήθηκε  και ως επιχειρηματίας.

Πρόκειται για ακόμη μια ισχυρή υποψηφιότητα που ενισχύει την "Εκκίνηση" σημαντικά, αφού η κ. Μποστανίτη είναι μια δυναμική γυναίκα που λατρεύει τον τόπο της και έχει δουλέψει πολύ βοηθώντας  το Ελατοχώρι ν' αναδειχθεί τουριστικά και όχι μόνο, και αυτό οι συντοπίτες της το αναγνωρίζουν και θα το εκτιμήσουν αναλόγως στις δημοτικές εκλογές.

Η ανακοίνωση:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια