HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ανάρπαστα τα πατατάκια με γεύση αιδοίου: Έρχονται και σε γεύση ανδρικού μορίου


«Πατατάκια με γεύση ανδρικού μορίου, αυτή είναι η συνέχεια της ιστορίας», αναφέρει η εταιρεία CHAZZ από τη Λιθουανία, η οποία έκανε για ακόμη μια φορά την έκπληξη, μετά τα τσιπς με γεύση… αιδοίου που λάνσαρε πριν από μήνες.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει η εταιρεία στον ιστότοπό της, «η ομάδα της CHAZZ έλαβε υπόψη τις επιθυμίες και των δύο φύλων της κοινωνίας με ριζικά διαφορετικές απόψεις, εργάστηκε εντατικά και τώρα μπορεί να παρουσιάσει τσιπς με γεύση ανδρικού μορίου!».

«Τα πατατάκια με γεύση ανδρικού μορίου δεν προορίζονται για προσωπική χρήση. Ναι, μπορείτε να αγοράσετε και να φάτε μόνοι σας, αλλά το προϊόν προορίζεται για ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ», αναφέρεται στην περιγραφή του… μερακλίδικου προϊόντος.

Παράλληλα, η CHAZZ σημειώνει ότι πρόκειται για «το τέλειο ΔΩΡΟ για ένα αγαπημένο πρόσωπο ή έναν ανοιχτόμυαλο φίλο που αγαπά τη διασκέδαση. Με αυτό το δώρο στέλνετε το μήνυμα ότι δεν έχετε εσωτερικά εμπόδια και μπορείτε να μιλήσετε για το σεξ ανοιχτά, χωρίς κόμπλεξ και προκαταλήψεις».

«Το να τα δώσετε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο θα ήταν μια σαφής πρόσκληση όχι μόνο να δοκιμάσετε το στοματικό σεξ ή να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια, αλλά και να αναζητήσετε και να ανακαλύψετε τι δίνει στα δύο μέρη τη μέγιστη ευχαρίστηση», προσθέτει η εταιρεία.

Όσον αφορά στη γεύση, η εταιρεία τονίζει ότι τόσα αυτά με γεύση αιδοίου, όσο και τα νέα με ανδρικού μορίου, «δεν είναι συνηθισμένες, γνώριμες γεύσεις, οπότε δεν είναι εύκολο να περιγράψεις τι ακριβώς νιώθεις όταν τις τρως».

Πατατάκια με γεύση ανδρικού μορίου

Μάλιστα, οι άνθρωποι της εταιρείας παραθέτουν και 3 λόγους για τους οποίους πρέπει να δοκιμάσετε τα πατατάκια αυτά:

  • Πατατάκια «με μοναδική γεύση ΓΙΑ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ και ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ανθρώπους. Αφού τα γευτείτε, θα θυμηθείτε τις άγριες ερωτικές σας περιπέτειες, την πρώτη σας αγάπη»
  • «Ένα υπέροχο ΔΩΡΟ για το ταίρι σας, για μεγάλες ρομαντικές βραδιές, που θα ενθουσιάσει τους γευστικούς σας κάλυκες»
  • «Ένας τέλειος ΤΡΟΠΟΣ για να δοκιμάσετε το θάρρος, τη διαφάνεια και την αίσθηση του χιούμορ των φίλων σας»

Για την ιστορία, τα πατατάκια αυτά κυκλοφορούν μόνο στην Ευρώπη στην τιμή των 9.99 ευρώ.

Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να ξενιτευτείτε για να τα βρείτε. Υπάρχουν εταιρείες που τα εισάγουν και στην Ελλάδας στην τιμή των 5.50 ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια