HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Γ. Βαρουφάκης: Δεν ήταν αναρχικοί – Μπράβοι της νύχτας ήταν


Tραμπούκικη επίθεση
δέχθηκε χθες το βράδυ ο Γιάνης Βαρουφάκης έξω από εστιατόριο στα Εξάρχεια.

Ο Γραμματέας του ΜεΡΑ25, ο οποίος δειπνούσε σε εστιατόριο των Εξαρχείων, έπεσε θύμα αγνώστων, οι οποίοι τον χτύπησαν, με συνέπεια να χρειαστεί να μεταφερθεί στον «Ευαγγελισμό» για να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες.

Στην πρώτη του ανάρτηση μετά το συμβάν, ο κ. Βαρουφάκης έσπευσε να ευχαριστήσει το προσωπικό του νοσοκομείου, ξεκαθαρίζοντας πως αυτοί που του επιτέθηκαν «δεν ήταν αναρχικοί, αριστεριστές, κομμουνιστές ή νέοι μέλη κανενός κινήματος», αλλά «μπράβοι της νύχτας».

«Ευχαριστώ το συγκινητικό προσωπικό του Ευαγγελισμού. Ευχαριστώ & για τις ευχές (σχεδόν) όλων σας. Τώρα προέχει να μην αποπροσανατολιστεί κανείς: Θρηνούμε τους 57 των Τεμπών. Προστατεύουμε το αυθόρμητο κίνημα των νέων, την ελπίδα ότι η Ελλάδα θα αλλάξει. Ραντεβού στους δρόμους. Παρεμπιπτόντως: Δεν ήταν αναρχικοί, αριστεριστές, κομμουνιστές ή νέοι μέλη κανενός κινήματος. Μπράβοι της Νύχτας ήταν (και φαινόντουσαν) οι οποίοι επικαλέστηκαν άτσαλα το ψέμα ότι ψήφισα Μνημόνιο. Δεν θα αφήσουμε το παρακράτος και τον υπόκοσμο να μας διχάσει. Συνεχίζουμε!» έγραψε ο κ. Βαρουφάκης.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια