HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του αγώνα


Στο πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των τελευταίων ετών, τα βλέμματα «κλέβει» το λεγόμενο «ντέρμπι αιωνίων» ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League που διεξάγεται την Κυριακή των Βαΐων (09/04).

Ειδικότερα, ο Ολυμπιακός έρχεται από εντός έδρας νίκη με ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ με 3-1 και ο Παναθηναϊκός κατάφερε, στην προηγούμενη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, να «αποδράσει» από το «Κλεάνθης Βικελίδης», αφού επικράτησε με 0-1 του Άρη. Ως εκ τούτου, μέχρι στιγμής, στη βαθμολογία των πλέι οφ προηγείται ο Παναθηναϊκός με 66 βαθμούς και ακολουθούν η ΑΕΚ επίσης με 66, ο Ολυμπιακός με 63, ο ΠΑΟΚ με 57, ο Άρης με 41 και ο Βόλος 40.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι διαιτητές, η ώρα μετάδοσης και το κανάλι του ντέρμπι

Η σέντρα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό έχει προγραμματιστεί στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τις 21:00, με το ντέρμπι να μεταδίδεται στο COSMOTE SPORT 1. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι τελικά ο Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε από την Ισπανία, μιας και ο Κροάτης Φραν Γιόβιτς που είχε ορισθεί αρχικά, δήλωσε κώλυμα λόγω τραυματισμού του. Βοηθοί διαιτητή θα είναι δύο συμπατριώτες του, η Γουαδαλούπε Πόρας Αγιούσο και ο Γκονθάλο Γκαρθία Γκονθάλεθ. Επίσης, στο VAR θα βρίσκονται ο Αλεχάνδρο Ερνάντεθ Ερνάντεθ από την Ισπανία και ο Κώστας Ψαρρής. Τέταρτος διαιτητής έχει ορισθεί ο Γιάννης Παπαδόπουλος.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια