HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Δεν έχει ξαναγίνει ΠΟΤΕ μέχρι τώρα!!! Το Chopper Riders Club έχρισε τον πατέρα Ιωάννη Σαββίδη επίτιμο μέλος! Δείτε το βίντεο!!!


Η χθεσινή βραδιά αγάπης εκτός από αλληλεγγύη, αγάπη για τον συνάνθρωπο,  κέφι, χορό και ξεφάντωμα, είχε να μας προσφέρει και μια πολύ όμορφη και συγκινητική έκπληξη!

Κάτι, που δεν ξανάγινε ΠΟΤΕ μέχρι σήμερα!!! Το Δ.Σ. του Chopper Riders Club της Κατερίνης με δική του πρωτοβουλία και δια στόματος του προέδρου του κ. Γιώργου Ιωάννου, έχρισε και ανακοίνωσε επίσημα τον πατέρα Ιωάννη Σαββίδη ως μέλος του.

Το γεγονός από μόνο του είναι πρωτοφανές για τον σύλλογο, γιατί όπως θ’ ακούσετε και στο βίντεο που ακολουθεί, για να γίνει κάποιος επίσημο μέλος του Chopper Riders Club πρέπει να περάσει από μια διαδικασία που διαρκεί 18 μήνες!

Όπως αναφέρει ο κ. Ιωάννου, ο λόγος που όλο το Δ.Σ. συμφώνησε σ’ αυτή την τιμητική κίνηση είναι κυρίως ο χαρακτήρας του πατέρα Ιωάννη. «Καλό άνθρωπο» τον χαρακτήρισε ο πρόεδρος και όπως θα δείτε στο βίντεο, μαζί του συμφώνησε σύσσωμο το Δ.Σ.

Ο παπα Γιάννης από την πλευρά του, δεν περίμενε αυτή την έκπληξη και συγκινημένος κατάφερε να ψελλίσει ένα απλό ευχαριστώ για την τιμή που του έγινε. Η στιγμές εκείνες της χθεσινής βραδιάς ήταν πράγματι συγκινητικές, ενώ όλοι οι καλεσμένοι χειροκρότησαν κατενθουσιασμένοι τους Τσοπεράδες και τον πατέρα Ιωάννη.

Δείτε τις φωτογραφίες:







Δείτε ακόμη:

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Μεγάλη επιτυχία η βραδιά Αγάπης στο Κτήμα Δρούγκα εχθές το βράδυ – Συγκεντρώθηκαν πολλά τρόφιμα! Ευχαριστούμε!!! (φωτογραφίες)

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια