HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου του Δήμου Κατερίνης κ. Νίκος Κατανάς συνεχίζει την προσφορά του στα κοινά με Κουκοδήμο


Ξεκίνησε το 2014 για πρώτη φορά την ενασχόλησή του με τα κοινά, και παρ’ όλο το νεαρό της ηλικίας του (34 ετών τότε) κατάφερε όχι μόνο να εκλεγεί με την πρώτη του φορά και μάλιστα σε πολύ καλή θέση, αλλά και να κερδίσει τις εντυπώσεις με την δουλειά του και τ’ αποτελέσματα της πρώτης του θητείας.

Έτσι το 2019 ο κόσμος της Κατερίνης εμπιστεύθηκε ξανά τον Νίκο Κατανά όταν εκείνος αποφάσισε να συνεχίζει την πορεία του στ’ αυτοδιοικητικά. Μέσα από πολλές και διαφορετικές θέσεις ευθύνης που του εμπιστεύθηκε η διοίκηση απέδειξε πως είναι ικανός, εργατικός, αποτελεσματικός και αγαπητός στον κόσμο.

Γιος του αείμνηστου καθηγητή και Διευθυντή του 2ου Γυμνασίου κ. Κωνσταντίνου Κατανά και της Ελευθερίας Μπατσαρά πρώης Αντινομάρχη και διευθύντρια της Αγροτικής Τράπεζας, είναι μεγαλωμένος με αρχές και αξίες, πράγμα που φαίνεται στην καθημερινή συμπεριφορά του. Εκπαιδευτικός και ο ίδιος, αλλά και ελεύθερος επαγγελματίας αφού διατηρεί ένα πολύ επιτυχημένο φροντιστήριο στην πόλη της Κατερίνης όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Οικογενειάρχης και πατέρας δύο διδύμων αφοσιωμένος στην οικογένεια και στην δουλειά του, και παρ’ όλο που η ενασχόλησή του με τον Δήμο του τρώει αρκετό χρόνο κάθε μέρα, βρίσκει τον τρόπο και είναι συνεπής σε όλες του τις υποχρεώσεις. 

Όσοι τον γνωρίζουν από κοντά, μιλάνε για έναν νέο γεμάτο ενέργεια, άνθρωπο της προσφοράς, τίμιο και συνεπή απέναντι στους συμπολίτες τους, τους φίλους του, και προπάντων στην οικογένειά του.

Σήμερα ο Νίκο Κατανάς είναι 43 ετών και υπηρετεί τον Δήμο ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου με επιτυχία. Ενθουσιασμένος με την αυτοδιοίκηση αποφάσισε πως θέλει να συνεχίσει την προσφορά του και στην επόμενη θητεία, και έτσι αφού πήρε το πράσινο φως της οικογένειάς του και των φίλων του, τάχθηκε στον πλευρό του Κώστα Κουκοδήμου στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Δήμος Κατερίνης χρειάζεται νέους ανθρώπους σαν τον Νίκο Κατανά, με όρεξη για δουλειά, φρέσκια ματιά και ιδέες μα  πάνω απ’ όλα διάθεση για προσφορά.

Καλή επιτυχία Νίκο Κατανά στον αγώνα σου!!!


Διαβάστε ακόμη:





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια