HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


20% προβάδισμα δίνει στον Κώστα Κουκοδήμο η νέα δημοσκόπηση του aftodioikisi.gr


Μια νέα δημοσκόπηση είδε το φως της δημοσιότητας εχθές που δίνει ένα προβάδισμα 20% στον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο!

Συγκεκριμένα η δημοσκόπηση έγινε από το γνωστή ηλεκτρονική πύλη aftodioikisi.gr (δείτε εδώ) στο διάστημα από 10 έως 14 Ιουλίου και τ’ αποτελέσματά της δημοσιεύθηκαν εχθές.

Ακολουθεί το κείμενο της δημοσίευσης όπως επίσης και η ταυτότητα της δημοσκόπησης:

Αμφίρροπη «μάχη» στους δήμους Θεσσαλονίκης και Βέροιας και επανεκλογή των νυν δημάρχων σε Σέρρες και Κατερίνη καταγράφει η δημοσκόπηση του aftodioikisi.gr, που διεξήχθη από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου σε δείγμα 1874 ατόμων.

Συγκεκριμένα:

-Στο δήμο Θεσσαλονίκης προηγείται ο πρώην αντιδήμαρχος του Γ. Μπουτάρη που πιθανότατα θα είναι ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρος Πέγκας με 22,5%, και ακολουθούν ο Στέλιος Αγγελούδης (σ.σ. συζητείται μαζί με τον κ. Πέγκα για στήριξη από το ΠΑΣΟΚ) με 15,1%, Μαρία Κέκη, επικεφαλής της παράταξης «Πόλη Ανάποδα» με 12,7%, ενώ τέταρτος είναι ο νυν δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας με 9,4%. Μάλιστα, στα σενάρια του β΄ γύρου ο κ. Ζέρβας χάνει τόσο από τον Γ. Ορφανό (24,9 έναντι 15,1%) όσο και από τον κ. Αγγελούδη (32 έναντι 15%).

-Στο δήμο Κατερίνης ο νυν δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος έχει διαφορά σχεδόν 20% από τον βασικό του αντίπαλο Γιάννη Ντούμο (36,5 έναντι 15,9%), με σχεδόν τους μισούς ψηφοφόρους (47,1%) να μην έχουν αποφασίσει ακόμη.

-Ακόμη μεγαλύτερο είναι το ποσοστό των αναποφάσιστων στο δήμο Βέροιας (59,8%!), με τον νυν δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη να έρχεται δεύτερος με μόλις 11%, έναντι 17,3 του πρώην αντιδημάρχου του Θεόφιλου Κορωνά.

-Τέλος, στο δήμο Σερρών, ο νυν δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσάφης φαίνεται να εκλέγεται από τον α΄ γύρο με 45,6%, με την βασική του αντίπαλο Βαρβάρα Μητλιάγκα να μένει στο 26%.

Αναφορικά με τα σημαντικότερα προβλήματα, οι πολίτες απαντούν στην μεγάλη τους πλειοψηφία:

-Τη συντήρηση του οδικού δικτύου (77%)

-Την αποκομιδή των απορριμμάτων (74%) και

-Τον καθαρισμό αγωγών ομβρίων υδάτων και ρεμάτων (72%)
















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια