HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τραγωδία στην Κάτω Αχαΐα: «Εσπασε» η γιαγιά των παιδιών - Δεν ξέρω αν «πείραξε» τα μωρά


Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση του θανάτου των δύο βρεφών από την Κάτω Αχαΐα, ενώ σε μια δήλωση «βόμβα» προχώρησε η μητέρα της 23χρονης, που έχασε τα παιδιά της μέσα σε ένα χρόνο.

Η γιαγιά των μωρών που πέθαναν μέσα σε ένα χρόνο ανέφερε πως η κόρη της είχε μπλέξει και ότι ακούγεται, ότι έκανε χρήση ναρκωτικών.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News», υποστήριξε ότι δεν μπορεί να γνωρίζει αν η κόρη της έκανε κακό στα ίδια της τα παιδιά.

Χαρακτήρισε την κόρη της ένα «πολύ περίεργο παιδί» και σχετικά με τις σχέσεις που έχει μαζί της σημείωσε: «Έχει μπλεχτεί η μητριά της που δεν έχω καλές σχέσεις μαζί της. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αντιδράει έτσι η Ειρήνη. Εμένα μου άφηνε τα παιδιά για να πάει για ένα μεροκάματο, όχι για να ταΐσει εμένα. Εγώ δουλεύω μόνη μου».

«Το είχαν ξεζουμίσει να του κάνουν εξετάσεις»

«Για εμένα μπορεί να υπάρχουν παραλήψεις. Δεν γίνεται 1,5 μήνα μέσα στο νοσοκομείο να μην βρίσκουν τι έχει», σημείωσε για το δύο μηνών μωρό, και τα τελευταία δραματικά λεπτά του μέσα στον θάλαμο του «Αγία Σοφία»: «Έκανε ένα ψευτοτρέμουλο γιατί ήταν σαν παράλυτο. Ένα πουπούλο σου λέω. Απλά γύρισαν τα μάτια της τούμπα, και αν δεν την ζορίζαμε, το νερό που της έριξε η Ειρήνη δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει το παιδί, όσο το άφηνε δηλαδή, ήταν σαν να μαύριζε.

Στο Καραμανδάνειο έκατσε 3 ημέρες νομίζω, στο οποίο είπαν να φύγει για Αθήνα, για περαιτέρω εξετάσεις για να δούμε τι γίνεται ενώ πάθαινε συχνές κρίσεις, έπαθε κανά 2-3 φορές, την προηγούμενη εβδομάδα. Ούτε στο μηχάνημα το βάλανε, ούτε στη ΜΕΘ το βάλανε. Υποτίθεται το είχαν «ξεζουμίσει» να του κάνουν εξετάσεις και από το αίμα. Μέχρι που κάποια δόση της βάλανε και αίμα γιατί είχε πέσει ο αιματοκρίτης από τις πολλές εξετάσεις. Και ενώ της δίνανε αγωγή το παιδί ξανάπαθε κρίσεις».

Η μητέρα της 23χρονης και γιαγιά των παιδιών εξιστόρησε και το πώς έφυγε από τη ζωή και το πρώτο εγγονάκι της και μάλιστα 19 ημέρες μετά τη γέννηση του. Ερωτηθείσα σχετικά, είπε «στον ύπνο του στην ουσία. Της έκανε ένα περίεργο ήχο και το είδε μαύρο, κρύο κάπως και ειδοποίησε το ασθενοφόρο πάλι».

«Με αυτά που ακούγονται δεν ξέρω πια κι εγώ τι να πιστέψω»

Ερωτηθείσα τι μπορεί να έχει συμβεί στα εγγόνια της, η γυναίκα απάντησε: «Με αυτά που ακούγονται, δεν ξέρω πια κι εγώ τι να πιστέψω ως μάνα. Ακούγεται, ότι έκανε χρήση ναρκωτικών η Ειρήνη. Πού ξέρω, αν δεν έχει πειράξει τα παιδάκια;», ενώ για την 23χρονη κόρη της είπε: «Είναι ένα πολύ περίεργο παιδί».




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια