HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Δράκος των Εξαρχειών: Πουλάει τρέλα ο 23χρονος - "Να πάμε σε έναν άλλον γαλαξία να ρωτήσουμε τι συνέβη με τις επιθέσεις"


Ξαφνική απώλεια μνήμης... επικαλέστηκε σήμερα στην απολογία του ο "δράκος των Εξαρχείων" και με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή πήρε τον δρόμο για τις φυλακές.

Ο 23χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του για τις επιθέσεις σε βάρος επτά γυναικών, μεταξύ των οποίων και ένα 13χρονο κορίτσι.

Oι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ούτε την ανακρίτρια, ούτε τον εισαγγελέα, οι οποίοι και αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

"Να πάμε σε έναν άλλον γαλαξία να ρωτήσουμε τι συνέβη με τις επιθέσεις", φέρεται να είπε κυνικά στην ανακρίτρια.

Σύμφωνα με το Star, ο κατηγορούμενος ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, ενώ ισχυρίστηκε ότι δε θυμάται τίποτα.

Ισχυρίστηκε ότι η μνήμη του έχει σβήσει και τις 7 απόπειρες βιασμού για τις οποίες κατηγορείται και ζήτησε να εξεταστεί για να βεβαιώσει ότι δεν είναι καλά.

Να σημειωθεί ότι δυο ημέρες πριν στους αστυνομικούς που τον είχαν συλλάβει, είχε παραδεχτεί τις επιθέσεις σε βάρος των γυναικών, κυνικά, δίχως ίχνος μεταμέλειας.

"Και που με συλλάβατε; Όταν βγω από τη φυλακή, πάλι για γυναίκες θα ψάχνω. Έχω ορμές και ήθελα να πάω με γυναίκα", φέρεται να δήλωνε στους αστυνομικούς.



"Δεν θυμάμαι"

Μιλώντας στο MEGA ο Λεωνίδας Κουφός, συνήγορος του 23χρονου ανέφερε πως ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία.

"Έλεγε συνέχεια "δεν θυμάμαι". Μπορεί να ερμηνευτεί ως δικαίωμα σιωπής. Εδώ υπάρχει μία ειδοποιός διαφορά. Όταν τον έπιασε η αστυνομία, τον ανέκρινε και πήρε την απολογία του το έκανε στα ελληνικά. Δεν γνωρίζω εάν μιλάει ελληνικά. Εμένα σήμερα μου ζήτησε διερμηνέα και δεν μίλησε καθόλου ελληνικά", είπε.

Όπως σημείωσε ο δικηγόρος, όταν οι Αρχές συνέλαβαν τον 23χρονο δήλωσε "να πάτε σε άλλον πλανήτη να ψάξετε ποιος το έκανε αυτό".

Ο φόβος και ο τρόμος

Ο 23χρονος από τη Συρία τις τελευταίες μέρες είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος. Σύμφωνα με πληροφορίες επιτέθηκε σε επτά γυναίκες τις οποίες προσπάθησε να βιάσει.

Τελικά συνελήφθη στην πλατεία Κάνιγγος και αποδείχθηκε ότι ήταν γνωστός των αρχών.

Όπως έγινε γνωστό είχε συλληφθεί για απόπειρα βιασμού και είχε αποφυλακιστεί με τους περιοριστικούς όρους να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα τρεις φορές τον μήνα και να μένει στη δομή προσφύγων στη Μαλακάσα.

Ο 23χρονος δεν τήρησε κανέναν από τους περιοριστικούς όρους, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι δεν τον αναζήτησε και κανείς από τις αρχές.


Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια