HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η απόλυτη φρίκη: Σεκιουριτάς έκανε σεξ με πτώμα 79χρονης μέσα σε νεκροτομείο


Μία φρικιαστική είδηση από την Αριζόνα των ΗΠΑ κάνει τον γύρο των ΜΜΕ, καθώς ένας σεκιουριτάς συνελήφθη την Τρίτη (28/11) επειδή φέρεται ότι έκανε σεξ με το πτώμα μιας 79χρονης μέσα στο νεκροτομείο νοσοκομείου.

Αναλυτικότερα, όπως μεταδίδει η New York Post, o Ράνταλ Μπερντ φέρεται να πιάστηκε στα «πράσα» από συναδέλφους του και αμέσως απολύθηκε και συνελήφθη. Πλέον, αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες αφού η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα στα τέλη του περασμένου μήνα σχετικά με τις αποτρόπαιες καταγγελίες για όσα έλαβαν χώρα μέσα στο νεκροτομείο του Ιατρικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Μπάνερ στο Φοίνιξ.


Ενώ η δουλειά του 46χρονου είναι μόνο να φέρνει πτώματα στο νεκροτομείο και να τα τοποθετεί στην κατάψυξη, ο Μπερντ πιάστηκε με το φερμουάρ κάτω και τη στολή του να φαίνεται «ακατάστατη», στις 22 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τη δικογραφία.

Οι άλλοι εργαζόμενοι είδαν επίσης τον Μπερντ να «ιδρώνει πολύ» και να «ενεργεί πολύ νευρικά» ενώ βρισκόταν μέσα στην κατάψυξη, ανέφερε το CBS 5, επικαλούμενο τα έγγραφα. Ο σάκος που είχαν βάλει μέσα το πτώμα της ηλικιωμένης γυναίκας είχε επίσης ξετυλιχθεί και ήταν μπρούμυτα με τη ζώνη του Μπερντ πάνω από το σημείο όπου βρισκόταν το πτώμα.

Όταν το προσωπικό ασφαλείας μπήκε μέσα, ο κατηγορούμενος προσπάθησε γρήγορα να καλύψει το σώμα της γυναίκας προτού ισχυριστεί ότι είχε ένα ιατρικό επεισόδιο, οδηγώντας τον να αρπάξει το σώμα της γιατί υποτίθεται ότι λιποθύμησε και έπεσε στο πάτωμα.


Ο Μπερντ επέμεινε ότι η σακούλα του πτώματος σκίστηκε και το φερμουάρ έσπασε ως αποτέλεσμα του επεισοδίου, κάτι που οι εργαζόμενοι δεν πίστεψαν και τον ανέφεραν στους προϊσταμένους τους.

Στη συνέχεια ανακρίθηκε από την αστυνομία, υποστηρίζοντας ξανά ότι είχε ένα ιατρικό επεισόδιο και δεν μπορούσε να θυμηθεί τι συνέβη.

Ωστόσο, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το DNA εντοπίστηκε στο πτώμα και βρέθηκαν τραύματα στο σώμα της γυναίκας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα πέθανε από φυσικά αίτια, οπότε δεν προ-υπήρχαν τραύματα.

«Είμαστε θλιμμένοι και συγκλονισμένοι από τις φερόμενες ενέργειες ενός ατόμου στο ιατρικό κέντρο του Φοίνιξ, που είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψή του στις 28 Νοεμβρίου 2023», ανέφεραν οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου σε ανακοίνωσή τους, σύμφωνα με δημοσιεύματα. «Το νοσοκομείο παραμένει δεσμευμένο σε υψηλά πρότυπα, που απαιτούν από κάθε μέλος της ομάδας μας να αντιμετωπίζει όλους, σε κάθε στάδιο της ζωής, με συμπόνια, αξιοπρέπεια και σεβασμό».

Ο Μπερντ απολύθηκε και αντιμετωπίζει πέντε κατηγορίες για εγκλήματα σε νεκρό, το οποίο είναι κακούργημα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια