HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πού θα χιονίσει πιο πολύ το Σαββατοκύριακο


Από την Παρασκευή αλλάζει ξανά ο καιρός, με τον πρώτο «καλό» χιονιά να μας επισκέπτεται μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Από το βράδυ της Παρασκευής, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Παναγιώτη Γιαννόπουλο, θα βρέχει στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο, με τα φαινόμενα να γίνονται εντονότερα από το Σάββατο.

Εκτός από τις βροχές και τις καταιγίδες που θα πλήξουν σταδιακά ολόκληρη την Ελλάδα, χιόνια θα δούμε στα ορεινά της βόρειας, κεντρική και νότιας χώρας, αλλά και σε πιο ημιορεινές περιοχές, όπως τα Καλάβρυτα. Όπως λέει, ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος είναι μία πρόβα και για τα χιονοδρομικά κέντρα.

Στην Αθήνα θα βρέξει αρκετά το Σάββατο, ενώ από την Κυριακή θα έχουμε και θυελλώδεις ανέμους.

Παράλληλα με τα χιόνια έρχεται και το πρώτο σοβαρό κρύο, με η θερμοκρασία στην Αθήνα να πέφτει από τους 20 στους 14 βαθμούς.

Για καιρό που «αγριεύει» μέσα στο Σαββατοκύριακο κάνει λόγο και ο διευθυντής της ΕΜΥ, κ. Θεόδωρος Κολυδάς. Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του στο Twitter, μέσα στο Σαββατοκύριακο και ιδίως την Κυριακή ο καιρός θα δείξει τα δόντια του μπαίνοντας σε ρυθμού χειμώνα με την θερμοκρασία να κάνει βουτιά.

Κάνει λόγο για «χειμωνιάτικη εισβολή» με πολλές βροχές και χιόνια στα βόρεια της χώρας, η οποία όμως αναμένεται να είναι πρόσκαιρη.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια