HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Δεν διαψεύδει ο Γιώργος Αυτιάς ότι θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής


Θα είναι ή δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς ευρωεκλογές ο Γιώργος Αυτιάς; Τις τελευταίες εβδομάδες όλο και πιο συχνά ακούγεται και γράφεται το ενδεχόμενο να δούμε το όνομά του στο «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο, αφήνοντας στην άκρη τη δημοσιογραφία.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ ρωτήθηκε για τα σενάρια αποχώρησής του από τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου από την εκπομπή «Mega Καλημέρα» και δεν διάψευσε τα όσα ακούγονται περί καθόδου στον πολιτικό στίβο.

«Παραμένω στην υπηρεσία της ενημέρωσης του τηλεθεατή. Δεν υπάρχουν ακόμα ανακοινώσεις. Δεν υπάρχει αντικαταστάτης. Ο χρόνος είναι πολύς μέχρι τότε. Οι ευρωεκλογές είναι στις 9 Ιουνίου, βάσει νομοθεσίας θα πρέπει να σταματήσω έναν μήνα πριν, δηλαδή στις 9 Μαΐου», απάντησε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αυτιάς.

Υπενθυμίζουμε πως η περίπτωση του Γιώργου Αυτιά δεν γράφεται για πρώτη φορά στα πολιτικά ρεπορτάζ, καθώς είχε ακουστεί ότι θα ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής και στις εκλογές του 2019, κάτι το οποίο τελικά δεν έγινε, μετά από απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο ίδιος ο Γιώργος Αυτιάς, σε συνέντευξη που είχε κάνει μαζί του, λίγο αργότερα, είχε αποκαλύψει ότι είχε δεχθεί πρόταση να είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές, τονίζοντας ωστόσο ότι κατά τη γνώμη του «η φανέλα της Εθνικής, έξω, μου πάει περισσότερο».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια