HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ανακοίνωση Meteo: Έντονα φαινόμενα κακοκαιρίας σήμερα - Οι περιοχές


Κακοκαιρία
 με βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένεται σήμερα Τρίτη 28/11 σε ορισμένες περιοχές της χωράς, ενώ στο Αιγαίο, σύμφωνα με το meteo θα φυσούν ισχυροί άνεμοι 8 μποφόρ. Από αύριο Τετάρτη, σ τα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν και οι άνεμοι θα κοπάσουν.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το meteo.gr, σήμερα Τρίτη 28/11 προβλέπονται βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Οι βροχές και οι καταιγίδες κατά τόπους θα είναι έντονες και αναμένονται σημαντικά ύψη βροχής κυρίως στη Δυτική Στερεά, στη Δυτική και Νότια Πελοπόννησο, στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και του Ανατολικού Αιγαίου και στη Θράκη. Σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι οι βροχοπτώσεις για σήμερα, όπου αναμένονται τα πιο έντονα φαινόμενα, κατατάσσονται στην κατηγορία 4 (Πολύ Σημαντική).

Ο παρακάτω χάρτης δείχνει το εκτιμώμενο αθροιστικό ύψος βροχής σε χιλιοστά από την Τρίτη 28/11 έως και την Τετάρτη 29/11.

kairos-ipsos-broxis_1a263.jpg

Όσον αφορά το Αιγαίο, σήμερα Τρίτη αναμένεται σημαντική ενίσχυση των νότιων-νοτιοδυτικών ανέμων με εντάσεις που θα φτάσουν έως τα 8 μποφόρ.

Ο παρακάτω χάρτης δείχνει τις προβλεπόμενες μέγιστες εντάσεις των ανέμων για την Τρίτη 28/11..

kairos-entasis-anemwn_3add4.jpg

Πως θα κινηθεί ο καιρός την Τετάρτη 29/11

Σύμφωνα με το meteo, η κατάσταση του καιρού από αύριο Τετάρτη 29/11 θα βελτιωθεί σημαντικά. Ωστόσο τα φαινόμενα θα περιοριστούν σταδιακά στο Ανατολικό Αιγαίο όπου μέχρι τις μεσημεριανές ώρες θα υπάρξουν τοπικές ισχυρές καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Νότια και Δυτική Πελοπόννησο, Δυτική Στερεά, Ήπειρο, Κυκλάδες αναμένονται τοπικές βροχές. Ενώ όσον αφορά την Ανατολική Στερεά και την Νότια Εύβοια αναμένονται τοπικές βροχές τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τις πρώτες πρωινές ώρες αναμένεται και σταδιακή εξασθένηση των ανέμων.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια