HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πότε κλείνουν τα σούπερ μάρκετ σήμερα (02/12)


Μέχρι τις 8 το βράδυ θα είναι σήμερα ανοιχτά τα καταστήματα των μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ, μπαίνοντας και αυτά σιγά-σιγά σε εορταστικούς ρυθμούς.

Οι καταναλωτές, έχουν έτσι τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τα ψώνια τους σχεδόν... όλη μέρα.

Κυριακή με ανοιχτά μαγαζιά

Εορταστικό ωράριο με τρεις Κυριακές ανοιχτά τα μαγαζιά φέτος. Τα πολυκαταστήματα αποκάλυψαν το «μυστικό» καθώς έδειξαν άλλη μια Κυριακή με ανοιχτά μαγαζιά ενώ μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα.

Όπως είχε μεταδώσει το iEidiseis και επιβεβαιώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, μέσα στον Δεκέμβριο θα είναι τρεις τελικά οι Κυριακές κατά τις οποίες θα έχουμε ανοιχτά μαγαζιά. Συγκεκριμένα, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά στις 17/12, στις 24/12 και στις 31/12.

Δείτε, λοιπόν, τι έχουμε: Οι δύο παραμονές (Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς) πέφτουν φέτος ημέρα Κυριακή και θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα κανονικά για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής. Από εκεί και πέρα όμως, θα προηγηθεί ακόμα μία Κυριακή και αυτή θα είναι στις 17 Δεκεμβρίου.

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, τις Κυριακές το ωράριο λειτουργίας ξεκινάει στις 11 το πρωί, όμως, την παραμονή 24/12 και 31/12 τα μαγαζιά συνήθως ανοίγουν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

Εορταστικό ωράριο στα καταστήματα της Αθήνας

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ανακοίνωση, το προτεινόμενο από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων 2023, έχει ως εξής:

magazia_3e25b.JPG


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια